Artscattleimprovement
Image default
Onderwijs

Cursus zakelijk Engels online

Zoekt u een online taalcursus voor uw werk? Dan kunt u kiezen voor een zelfstudie waarbij u vooral op uzelf aangewezen bent. Vindt u het prettig om goede begeleiding te krijgen in uw leerproces, dan kunt u terecht bij The Square Mile. Wij bieden als taalinstituut verschillende trainingsvormen aan, waaronder online taaltrainingen. U kunt bijvoorbeeld een cursus zakelijk Engels volgen waarbij online lessen worden gegeven. Dit doen we via online meeting apps zoals Zoom of Skype. U krijgt hiervoor een vaste trainer, zodat deze op de hoogte is van uw vorderingen.

Incompany training volgen

Wilt u een taaltraining volgen samen met collega’s, dan komen onze trainers graag bij u op de werkvloer. The Square Mile is in heel Nederland actief, dus het maakt niet uit waar uw bedrijf zich bevindt. Is het niet handig om de trainingen bij u incompany te geven, dan kunt u er ook voor kiezen om naar een van onze trainingslocaties te komen. We zijn gevestigd in Amsterdam en andere grote steden in Nederland.

The Square Mile trainers

The Square Mile biedt cursussen in veel verschillende talen. Hiervoor werken we samen met heel veel professionele taaltrainers. De taal waarin zij lesgeven is hun moedertaal, ze beheersen deze taal dus volledig. Daarbij hebben ze vaak ook gewerkt in uw branche waardoor ze op de hoogte zijn van het jargon dat daar wordt gebruikt. Zo kunt u bij een cursus technisch Engels rekenen op een trainer die vloeiend Engels spreekt en technisch onderlegd is.

Cursus op maat

Uw taaltraining wordt bij ons afgestemd op uw leerbehoeften en doelen. We houden niet alleen rekening met uw branche, maar ook met uw functie en huidige taalniveau. Een persoonlijke aanpak met de juiste begeleiding levert uiteindelijk de beste resultaten op. Wilt u ook een taalcursus op maat, neem dan snel contact op.