Artscattleimprovement
Image default
Electronica en Computers

Logistiek transportmanagementsoftware voor vraagstukken binnen transport

Bestellingen voor uw webshop wilt u zorgvuldig bezorgen bij uw klanten. Een goed logistiek proces zal hiervoor moeten worden opgesteld om ervoor te zorgen dat producten binnen een bepaald tijdsbestek op de juiste locatie kunnen worden afgeleverd. Uiteraard wilt u het de klant zo makkelijk mogelijk maken en opties aanbieden om zelf te bepalen wanneer de bestelling kan worden bezorgd. U hebt er zelf immers ook niets aan als de klant niet thuis is en de bezorging niet in ontvangst genomen kan worden. Een dergelijk scenario brengt hogere bezorgkosten met zich mee, doordat u meerdere keren terug moet gaan naar hetzelfde adres. Door de transportmanagementsoftware van DeliveryMatch in te zetten, weten zowel uw klanten als uzelf wanneer een bestelling geleverd kan worden.

Tijdsperiodes bij bestelling aangeven

Met de transportmanagementsoftware van DeliveryMatch kunt u heel eenvoudig verschillende opties aan laten vinken door uw klanten. Zo wordt binnen het systeem direct duidelijk op welke datum en in welk tijdvak een bestelling moet worden bezorgd. Ook de locatie kan door de klant zelf worden ingesteld. Uiteraard is thuisbezorging mogelijk, maar een bestelling kan ook op het werk worden afgeleverd. Indien dit niet mogelijk is, kunnen klanten aangeven om het pakketje bij een afhaalpunt af te halen. Een bezorging bij de buren behoort eveneens tot de mogelijkheden. Uw klanten weten precies wanneer en waar een bestelling kan worden verwacht, wat zorgt voor duidelijkheid en vertrouwen in uw dienstverlening. Een adequaat logistiek proces komt op gang, zodat ook vervoerders of bezorgingsdiensten van de ingestelde gegevens op de hoogte zijn.

Duidelijkheid wekt vertrouwen bij klanten

Door het aanbieden van keuzemogelijkheden wordt het voor klanten een stuk eenvoudiger om een bestelling te doen. Duidelijkheid over de bezorging geeft vertrouwen in uw dienstverlening. U zult hierdoor meer aanvragen krijgen en meer winst behouden, doordat u geen onnodige aanvullende kosten maakt voor nalevering. De transportmanagementsoftware van DeliveryMatch biedt u professionele oplossingen voor logistieke vraagstukken