Artscattleimprovement
Image default
Zakelijke dienstverlening

Koop uw evenementenmunten bij deze specialist

Bent u bezig met het organiseren van een evenement en zoekt u nog plastic consumptiemunten? Wilt u dat deze munten aansluiten bij de stijl van uw evenement en zoekt u daarom een specialist in maatwerk? Dan zit u bij Damen Plastics helemaal goed! Dit bedrijf maakt al sinds 1979 plastic betaalmunten die voor evenementen worden gebruikt. Door hun jarenlange ervaring hebben ze veel kennis en bieden ze verschillende mogelijkheden aan. Zo heeft u de keuze uit reliëfmunten, bedrukte munten en kunt u producten op maat maken. Wilt u bijvoorbeeld evenementenmunten met uw logo en in bepaalde kleuren? Het is allemaal mogelijk bij deze specialist!

Wilt u evenementenmunten kopen of huren?

Bij Damen Plastics kunt u zowel munten kopen als huren. Wanneer u regelmatig evenementen organiseert waar u grote hoeveelheden munten voor nodig hebt, is het kopen van munten de beste optie. Zo kunt u ze telkens opnieuw gebruiken. Als u echter alleen munten nodig heeft voor een event dat bijvoorbeeld slechts één keer per jaar plaatsvindt, kan huren een betere oplossing zijn. Voor een bepaald bedrag kunt u de munten voor een specifieke periode huren. Ook wanneer u gewoon eens wilt uitproberen hoe de munten werken, is het mogelijk om ze eerst te huren. Wanneer u interesse heeft in het huren van evenementenmunten kunt u het best contact op nemen met de specialisten van Damen Plastics en naar de voorwaarden vragen.

Profiteer van de beste kwaliteit

Of u nu besluit om evenementenmunten te kopen of te huren, u profiteert altijd van hoogwaardige kwaliteit munten. De munten worden namelijk met speciale spuitgietmachines geproduceerd in de eigen fabriek van Damen Plastics. De levering van de munten is dan ook rechtstreeks, er komt geen tussenpersoon aan te pas. Vraag voor meer informatie over de kosten een vrijblijvende offerte aan of neem bij vragen contact op met deze professionals. Ze vertellen u meer over de mogelijkheden en geven u persoonlijk en deskundig advies.  

https://damenplastics.nl/