Artscattleimprovement
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat uw materialen zorgvuldig op maat frezen met CNC freeswerk

Met CNC freeswerk kunnen verschillende materialen zorgvuldig en efficiënt op maat gefreesd worden – of het nu gaat om metaal, hout of kunststof. Het is prettig als deze vorm van frezen wordt uitgevoerd door een professioneel bedrijf. Overlasko Konstruktie BV uit Nieuwdorp, vlak bij Middelburg, heeft jarenlange ervaring in het frezen van materialen voor bedrijven in de offshore-industrie, machinebouw en constructie. Wilt u er zeker van zijn dat uw materiaal zorgvuldig én snel gefreesd wordt? Schakel dan deze aanbieder in!

Profiteer van alle voordelen van het freeswerk van deze specialist

Het CNC freeswerk wordt uitgevoerd met behulp van een computergestuurde machine, dat het materiaal freest met een roterende beweging. Dit zorgt voor de volgende voordelen:

  • Door het computergestuurde systeem heeft de machine een ontzettend kleine foutmarge, hierdoor blijft er weinig restmateriaal over;
  • De machine is geschikt voor allerlei soorten materialen, daarom is het gebruik van verschillende machines niet langer nodig;
  • Het freeswerk wordt zeer snel voor u uitgevoerd, waardoor u snel weer aan de slag kunt met uw project.

Al sinds 1993 biedt Overlasko Konstruktie BV diensten aan op het gebied van freeswerk, maar kunt u hier ook terecht voor het lassen en verspanen van uw materiaal. De medewerkers hebben alle kennis in huis om u optimaal te adviseren over uw project.

Kies voor de hoogste kwaliteit

Kiest u ervoor om deze specialist in te schakelen voor uw CNC freeswerk? Dan kunt u er zeker van zijn dat dit snel, nauwkeurig én met oog voor kwaliteit wordt uitgevoerd. Het bedrijf bezit namelijk diverse certificaten, zoals ISO 9001 en ISO 3834-2, en voldoet aan alle kwaliteitsnormen. Wilt u meer informatie over CNC freeswerk? Of bent u benieuwd naar de andere diensten van deze experts? Neem dan contact met hen op. Dit kan telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op de website.

https://overlasko.nl/