Artscattleimprovement
Image default
Aanbiedingen

Zo houd je je lunch koel op een warme dag!

Zo houd je je lunch koel op een warme dag!

Niets is zo vervelend als een warme en verlepte lunch tijdens een lange werkdag. Maar met de juiste voorbereiding en een goede lunchbox hoef je je daar geen zorgen over te maken. In deze blog geven we je tips over hoe je je lunch koel houdt op een warme dag, wat je wel en niet mee moet nemen en welke lunchboxen daar het beste bij passen. Zo kun jij tijdens je werkdag genieten van een lekkere en frisse lunch.

 

Gebruik een koeltas of een koelbox

Een koeltas of koelbox is een goede investering om je lunch koel te houden op een warme dag. Zorg er wel voor dat je deze alvast koud hebt gemaakt voordat je je lunch erin doet. Leg bijvoorbeeld een paar koelelementen in de diepvries zodat je deze in de koeltas of koelbox kunt leggen.

 

Vermijd bederfelijke producten

Op een warme dag bederven sommige producten sneller dan normaal. Vermijd daarom bederfelijke producten zoals kaas, vis en vleeswaren. Wil je toch kaas of vleeswaren meenemen? Doe deze dan in een apart bakje en bewaar deze in de koelbox.

 

Kies voor frisse salades

Op een warme dag is een frisse salade een gezonde en lekkere lunch. Gebruik bijvoorbeeld sla, tomaatjes, komkommer en wat geraspte wortel. Doe de dressing in een apart bakje en voeg deze pas toe als je gaat eten.

 

Investeer in een goede lunchbox

Een goede lunchbox kan het verschil maken als het gaat om het koel houden van je lunch. Er zijn speciale lunchboxen verkrijgbaar die geïsoleerd zijn en ervoor zorgen dat je lunch koel blijft. Daarnaast zijn er lunchboxen met aparte bakjes zodat je verschillende gerechten kunt meenemen, zoals die van MyMepal. Ontdek het ruime aanbod aan lunchboxes op de website van MyMepal en vind er een die past bij jouw wensen en geschikt is voor warme dagen!

 

Doe een bevroren flesje water bij je lunch

Een bevroren flesje water houdt niet alleen je lunch koel, maar zorgt er ook voor dat je verkoeling hebt op een warme dag. Naarmate het ijs smelt, heb je lekker koud water om te drinken.

Met deze tips kun jij voortaan genieten van een lekkere en frisse lunch op een warme dag. Investeer in een goede koeltas of koelbox, gebruik geen bederfelijke producten, kies voor frisse salades, investeer in een goede lunchbox en neem een bevroren flesje water mee. Zo ben jij goed voorbereid om de warme dagen door te komen. Eet smakelijk!

 

https://www.mymepal.com/