Artscattleimprovement
Image default
Geschenken

Pennen graveren? Waar u op moet letten

Een populair relatiegeschenk is een luxe gepersonaliseerde pen. Er zijn veel verschillende pennen te krijgen die u kan bedrukken of graveren. Zo kan u pennen laten bedrukken als marketingtool. Dit om bijvoorbeeld uit te delen. Dit zijn natuurlijke goedkope pennen met een logo’tje erop. Als u een mooie pen wilt kopen die u misschien wil laten graveren of bedrukken, dan zijn er een paar punten waar u op moet letten. Deze punten worden verder in deze blog beschreven.

Welke pen?

Het eerste wat u moet doen is een soort en uitvoering zoeken. Er zijn verschillende pennen te krijgen die u kunt bedrukken. Wilt u een pen om uit te delen, dan kan u beter een goedkope pen aanschaffen die u in grote hoeveelheden tegen een schappelijke prijs kan kopen. Als u een luxe pen wilt kopen voor bijvoorbeeld een relatie of een ander bijzonder iemand. Dan kan u natuurlijk niet aankomen met dezelfde pen als die u uitdeelt. Als u mooie of nette pen wilt aanschaffen dan is een aanrader om een Parker pen te kopen. Deze pennen zijn luxe en mooi, en zijn daarbij ook nog betaalbaar. De bekendste uitvoering is de Parker Jotter pen. Parker Jotter pennen graveren kan ook makkelijk daarbij. Als u weet dat een pen ook vaak gebruikt gaat worden dan is het ook beter om een wat luxere pen aan te schaffen. Er bestaat namelijk de term schrijfkramp. Deze kramp komt voor bij mensen die veel schrijven en niet de juiste pennen of andere schrijfwaar hebben. Dit kan zijn doordat de pen de dik is of te dun, maar ook dat de pen niet makkelijk is om vast te houden. Een mooie pen kopen is leuk, maar hij moet ook handig zijn.

Pennen graveren

Er zijn een paar voordelen te noemen van het graveren van pennen. Door een pen te graveren kan u een echt persoonlijke boodschap doen aan iemand. Dit kan zijn een bedankje, een motiverende tekst of een herdenking. Een gegraveerde pen is een perfect relatiegeschenk. Tegenwoordig wordt minder gebruik gemaakt van pennen, omdat veel digitaal gaat. Maar toch zijn er bepaalde bijzondere momenten waar altijd weer een pen nodig is. Zo kan u denken aan een contract ondertekenen, of een handtekening zetten onder een ander belangrijk document. Daarnaast is het voor de levensduur ook beter om te graveren dan te bedrukken. Als de pen meermaals gebruikt wordt kan de bedrukking gaan verdwijnen en dat gebeurt niet bij een gegraveerde pen.

Pennen kopen?

Als u meerdere relatiegeschenken of meerdere pennen wilt kopen dan is het handig om deze pennen in grotere hoeveelheden te kopen. Door meerdere pennen in één keer te kopen krijt u vaak een korting. Dit scheelt weer in de kosten. Verder kunt u deze pennen soms ook zien als een marketingcampagne. Door een mooie geschenk te geven of door de merknaam of logo terug te laten komen, maakt u ook marketing voor uw bedrijf.