Artscattleimprovement
Image default
Aanbiedingen

iPhone 11 scherm reparatie

Een van de nieuwste modellen van het populaire merk Apple is de iPhone 11. De iPhone 11 is de opvolger van de iPhone XR en heeft net zoals zijn voorganger een scherm van 6,1 inch. Deze prachtige smartphone is verkrijgbaar in allerlei kleuren, en niet alleen het scherm van hoogwaardig glas, ook de achterkant is gemaakt van hetzelfde materiaal. Dat betekent dat deze telefoon waterdicht is en je er zelfs tot 2 meter onder water mee kunt zonder dat je telefoon daar schade aan ondervindt. Mocht je telefoon dus per ongeluk in het water vallen levert dat geen probleem op. Maar als je iPhone 11 op een harde vloer valt in plaats van in het water, is de kans groot dat je een iPhone 11 scherm reparatie nodig hebt.

 

Waarom zou je een iPhone 11 scherm reparatie willen?

Het grote scherm van de iPhone 11 is natuurlijk prachtig, en maakt het bijwerken of bekijken van je social media erg makkelijk. Maar omdat de smartphone helemaal van glas is gemaakt, bestaat de kans dat hij beschadigd raakt wanneer hij per ongeluk op de grond valt.  Ondanks dat de iPhone 11 het budgetmodel is, kost het nog steeds een hoop geld als je een nieuwe moet kopen. Veel mensen blijven daarom gewoon hun smartphone met een gebarsten scherm gebruiken. Afgezien van het feit het niet bepaald mooi is dat het scherm onder de barsten en scheuren zit, zijn er meer redenen om er iets aan te doen. Door het gebarsten scherm kun je niet meer goed lezen wat er op je scherm staat, het kan pijnlijk zijn voor je vingertoppen als je ermee over het scherm veegt, en een gebarsten scherm is ook niet langer stof- en spatwaterdicht. 

 

Een betaalbare en snelle iPhone 11 scherm reparatie

De iPhone 11 is een gebruiksvoorwerp wat je elke dag met je meeneemt. En iets wat je elke dag gebruikt loopt gewoon meer kans op beschadigingen. Apple gebruikt alleen hoogwaardige materialen voor zijn iPhones, maar dat maakt niet dat ze gevrijwaard zijn van schade. Ook deze smartphone kan stuk gaan als je hem uit je handen laat vallen. 

Gelukkig is een iPhone 11 scherm reparatie niet zo duur als je misschien zou denken. De iPhone 11 is een budget model en heeft daarom geen OLED scherm heeft maar een LCD scherm wat goedkoper is om te vervangen. Het is ook niet zo’n gecompliceerde reparatie die binnen een uur gerealiseerd kan zijn. Bij het GSM Reparatie Centrum terecht voor zo’n snelle en betaalbare iPhone 11 scherm reparatie. Je krijgt hier ook 12 maanden garantie op de reparatie en de nieuwe onderdelen.