Artscattleimprovement
Image default
Gezondheid

Denk bij het aandoen van de verwarming aan een luchtbevochtiger in de slaapkamer

De dagen worden steeds korter. De bomen verliezen elke dag meer blad. De zomerjassen zijn weer opgeslagen en de winterjassen zijn weer uit de kast of berging tevoorschijn gehaald. Thuis merk je dat je toch steeds vaker de thermostaat omhoog doet, want je wilt het wel behaaglijk warm hebben. Maar waarschijnlijk merk je ook dat er iets verandert met de lucht als je de verwarming hoger zet. Vaak merk je dat de kwaliteit van de lucht door de verwarming achteruit gaat. Daarom is het soms slim om een luchtbevochtiger in de slaapkamer of een andere ruimte te gebruiken waar je uren spendeert. Want je lichaam zegt het goed: het is niet gezond als er een te lage luchtvochtigheid heerst.

Luister naar je lijf

Je kunt een hydrometer gebruiken om erachter te komen wat de luchtvochtigheid in een ruimte is, maar vaak zegt je lijf ook al iets over de luchtkwaliteit. Je kunt vaak je neus hierbij volgen. Zelfs letterlijk! Heb je vaak last van een loopneus of last van je luchtwegen? Dan kan het heel goed zijn dat je gebaat bent bij een luchtbevochtiger in de slaapkamer of in een andere ruimte van je huis. Zo kun je heel eenvoudig de luchtvochtigheid verbeteren. Het zou zomaar kunnen dat je op deze eenvoudige manier je klachten kunt stoppen en erger kunt voorkomen.

Je wil een luchtbevochtiger kopen voor in je huis

Je wil een luchtbevochtiger voor in de slaapkamer kopen. Dan is er veel aanbod op internet te vinden. Zo ook bij Biowust. Het leuke is dat hun luchtbevochtiger niet alleen zijn werk doet: lucht bevochtigen, maar ook nog eens vaak leuk past in het interieur. Niet onbelangrijk, want je wilt ook weer niet dat de bevochtiger teveel in het oog springt. Hij moet tenslotte vooral functioneel zijn en je gezondheid in positieve zin bevorderen.

https://www.biowust.nl/