Artscattleimprovement
Image default
Dienstverlening

Een RVS naambord en eentje van hout of kunststof koopt u bij naambordkopen.nl

Op naambordkopen.nl kunt u chique en stoere naamplaatjes van glas bestellen. De modellen met een RVS achter-plaat zien er strak en luxueus uit. U krijgt de RVS bevestigingsdopjes erbij geleverd. Een RVS naambord is in diverse maten te bestellen: 25 bij 15 cm, 20 bij 20 cm, 20 bij 10 cm, 16 bij 16 cm, 15 bij 25 cm en 15 bij 15 cm. Het 16 bij 16 cm ontwerp wijkt af van de andere vanwege het extra RVS voorplaatje. Dit bord is 8 mm dik. Er is ruimte voor 4 regels tekst. Qua lettertype is werkelijk van alles mogelijk. We noemen een paar populaire fonts: Avant Garde Book BT (een heldere, moderne letter), Comic Sans MS (een speelse, vrolijke letter), Harrington (een traditionele, elegante letter), Umbra-Normal (een gangbare, neutrale letter) en Verdana (een duidelijke, goed leesbare letter). Dan komen we bij de kleur van de tekst en het huisnummer. Dit zijn de opties: donkerblauw, donkergrijs, groen, rood, wit, zilver, zwart. Tot slot kunt u aangeven welke uitlijning u prefereert. In het voorbeeld op www. naambordkopen.nl zijn de namen op het RVS driehoekje links uitgelijnd. Het huisnummer staat op het glas in de rechterbovenhoek. 

Welk bordje heeft uw voorkeur?

Misschien gaat uw voorkeur meer uit naar een materiaal als hout of kunststof? We beschrijven twee naamplaatjes die hopelijk bij u in de smaak vallen. Engelse home sign houten naamborden worden met de hand beschilderd. Dit geldt zowel voor de afbeelding als de naam en het huisnummer. Plaatjes om uit te kiezen zijn onder meer landelijke huisjes, klompen, kippen, een hond, een zwaan, een poes, bloemen en benen. Laatstgenoemde verbaast u misschien? Het is een afbeelding met een knipoog in verband met de naam van de familie voor wie het naambord bedoeld is: Beentjes.

Tot slot melden we dat u natuurlijk ook naar naambordkopen.nl kunt gaan om een stenen, marmeren, kunststof of messing naambord te kopen. Ze worden stuk voor stuk gedetailleerd beschreven inclusief duidelijke foto’s.

https://naambordkopen.nl/