Artscattleimprovement
Image default
Dienstverlening

Smartphone stuk? Kom naar PDArepair

Woon je in de omgeving van Breda en heb je een barst in je scherm van je telefoon? Ga dan langs bij PDArepair voor scherm reparatie Breda. Dit bedrijf heeft al meer dan 20 jaar ervaring met telefoonreparaties en kan je uitstekend van dienst zijn. PDArepair is gespecialiseerd in het repareren van de merken Apple en Samsung. Ook kunnen ze OnePlus, Huawei, Microsoft en Sony toestellen repareren. Naast smartphones kunnen ze ook tablets, laptops en pc’s repareren. De meeste smartphone reparaties zijn in gemiddeld een half uurtje uitgevoerd. Daarom kun je vaak in het Repair Center onder het genot van een kopje koffie wachten tot je smartphone is gerepareerd. Op de website kun je per model bekijken welke reparaties er uitgevoerd kunnen worden. Staat de reparatie die je wil laten uitvoeren er niet tussen? Neem dan van tevoren even contact met PDArepair op. Bel met 076 533 9303 of mail naar info@pdarepair.nl

Accu telefoon vervangen

Door het veelvuldig gebruiken van je smartphone heeft dit ook effect op je batterij. Is je telefoon ouder dan 2 jaar en moet je deze steeds vaker opladen? Je telefoon accu vervangen is dan een goed idee. Het vervangen van je accu is een precies werkje. Het team van PDArepair beschikken over de juiste gereedschappen en weten hoe zij deze correct moet vervangen. In circa 30 minuten kunnen ze dit voor je regelen.

Moederbord reparaties

Ook voor moederbord reparaties ben je bij PDArepair aan het juiste adres. Moederbord reparaties zijn vaak lastig om uit te voeren. Daarom is PDArepair op zoek gegaan naar een repair specialist met jarenlange ervaring met moederbord reparaties. Deze kennis heeft hij overgedragen aan het team van PDArepair en zij kunnen nu complexe moederbord reparaties voor je uitvoeren. Werkt jou smartphone niet goed maar weet je niet hoe dit komt? Ga dan langs bij PDArepair of stuur je toestel verzekerd op.

https://pdarepair.nl/