Artscattleimprovement
Image default
Dienstverlening

Verhuizen in een overspannen huizenmarkt

Verhuizen in een overspannen huizenmarkt

Met de huidige huizenprijzen en overspannen huizenmarkt is verhuizen er niet minder stressvol om geworden, integendeel. Grondstoffen worden steeds duurder en prijzen stijgen met de dag. Dit geeft waarschijnlijk veel stress wanneer u op het punt staat om te verhuizen of verbouwen. Verhuizen is stressvol, inpakken is een hele klus, organiseren is hoofdpijn verwekkend en je hele leven in- en uitladen is vermoeiend. Zoekt u een verhuisbedrijf Haarlem? Dan verlost Oomen Verhuizers u graag uit uw lijden. Voor nu geven wij je graag wat tips voor een snelle en soepele verhuizing.

Haast of niet, verhuizen kan snel rommelig en ongeorganiseerd worden. Hierdoor ligt het voor de hand dat je wat kwijt raakt. Wij raden aan om je meest waardevolle spullen zoals sieraden, elektro, portemonnee en geld bij elkaar te bewaren op een plek of in een doos die niet kwijt kan raken en die altijd in de buurt is. Tijdens een verhuizing hebben veel mensen en externe partijen toegang tot je spullen. Om misverstanden en ongemak te voorkomen is het handig om spullen niet kwijt te raken. Zo ben je zelf verantwoordelijk en hoef je de schuld niet te geven aan het verhuisbedrijf, makelaar of misschien zelfs vrienden die je geholpen hebben bij het verhuizen.

Het ligt misschien voor de hand maar een vroege start kan het begin zijn van een soepele verhuizing. Ondanks dat je misschien geen ochtend mens bent is het verstandig om voor je verhuizing een uitzondering te maken. In het uur dat je eerder begint kan je een takenlijst maken, de planning doornemen, spullen klaarleggen en misschien zelfs even opstarten met een lekker bakje koffie. Een goed begin is het halve werk zullen we maar zeggen.

Tot slot benadrukken we het belang van hulp. Schroom niet en zet iedereen in die je kan bedenken. Ja, zelfs je kinderen! Geef ze geen verantwoordelijkheden mee, maar laat ze hun eigen spullen pakken en maak er een spelletje van of beloon ze wanneer ze zich goed gedragen. Zolang ze niet voor afleiding zorgen is jouw verhuizing geslaagd.

 

https://oomenverhuizers.nl