Artscattleimprovement
Image default
Tuin en buitenleven

Specialist in tuinbestrating in Breda nodig? Egalisee Bestratingen is uw juiste partner!

Zoekt u een specialist voor uw tuinbestrating in Breda? Hoveniersbedrijf Egalisee Bestratingen is daarvoor een uitstekende partij! Natuurlijk hoeft u niet per sé in Breda te wonen, ook in omliggende dorpen als Zevenbergen, Chaam, Etten-Leur, Rijsbergen, Oosterhout enzovoorts. In de gehele regio rondom Breda is het hoveniersbedrijf actief. En niet alleen actief, inmiddels is Egalisee Bestratingen een waar begrip in de regio.

De kar bij Egalisee Bestratingen wordt getrokken door Bas Beekers en Anton Baremans. De twee ontmoetten elkaar als collega’s en hadden meerdere jaren een uitstekende samenwerking. Die samenwerking ging zo leuk dat ze besloten om samen een bedrijf op te starten. En zo geschiedde, Egalisee Bestratingen V.O.F werd geboren. Gevestigd in Breda. Enkele jaren later waren Bas en Anton met Egalisee Bestratingen al zeer bekend in de regio. Dat is ook niet zo heel gek, het werk dat ze afleveren is tiptop in orde. Professionaliteit, secuur werken en scherpe prijzen, dit zijn een paar dingen die u absoluut van Egalisee kunt verwachten. En het vakmanschap? Dat is ook meer dan uitstekend te noemen!

U kunt Egalisee voor alle tuinwerkzaamheden vragen

Tuin- en bestratingswerkzaamheden, daar zijn Bas en Anton in gespecialiseerd. Maar natuurlijk weten ze ook alles van het snoeien van struiken en planten, het aanleggen van tuinen, opknapwerkzaamheden in en rond de tuin en het aanleggen van tuinhuizen, overkappingen en schuttingen.

Ook voor bomen kappen in Breda kunt u de mannen van Egalisee Bestratingen vragen. Natuurlijk ook voor de boomverzorging, maar als de boom u in de weg staat, deze te groot wordt of misschien ziek is, komen Anton en Bas de boom zonder problemen weghalen voor u.

Dat komen ze doen met eigen materieel. Van te voren wordt de locatie van de boom bekeken. En nog belangrijker, de omgeving van de boom. Heeft de boom veel ruimte om zich heen? Dan is de klus sneller geklaard, de ruimte laat het toe om vrij te bewegen en de boom snel te kappen. Is er rondom de boom minder ruimte te vinden? Staan er veel huizen, tuinen of andere dingen in de directe omgeving van de boom? Dan is voorzichtigheid geboden. Maar ook dit kunt u met een gerust hart overlaten aan Egalisee!

https://www.egaliseebestratingen.nl/