Artscattleimprovement
Image default
Dienstverlening

Letselschade advocaat Den Haag bij ongeval

Bent u de dupe geworden van een ongeval dat veroorzaakt werd door iemand anders? Dan kunt u de financiële gevolgen hiervan beperken door de hulp in te schakelen van een letselschade advocaat. Bij een ongeval komen verschillende kosten kijken, van medische kosten tot geld dat u misloopt omdat u minder kunt werken. Deze kosten kunt u claimen bij de tegenpartij, met de hulp van een letselschade advocaat. Deze weet precies welke bewijsstukken er nodig zijn en wat er moet gebeuren om een sterke zaak neer te zetten. Voor een professionele letselschade advocaat Den Haag kunt u bij Thomas van Dijk en zijn collega’s terecht.

Van Dijk advocatenkantoor 

Het Van Dijk advocatenkantoor bevindt zich in Zoetermeer, vlakbij Den Haag. Op dit kantoor is alle kennis en ervaring aanwezig die nodig zijn om u bij te kunnen staan. Thomas van Dijk werkt al jarenlang als letselschade advocaat en heeft al veel zaken met succes afgesloten. U kunt bij hem terecht als u letselschade heeft opgelopen in het verkeer, op het werk, of door toedoen van een arts. Ook voor whiplashgevallen staat Van Dijk klaar. Hij werkt samen met collega advocaten en specialisten op diverse gebieden om uw zaak zo grondig mogelijk aan te kunnen pakken. U kunt hierbij denken aan medisch specialisten of Arbo-recht specialisten.

Meerdere partijen aansprakelijk

Het komt wel eens voor dat er bij een ongeval meerdere partijen aansprakelijk kunnen worden gesteld. Is dit bij u ook het geval, dan hoeft u niet alle partijen aan te klagen. U kunt de letselschade claimen bij één van de partijen. Deze kan vervolgens op zijn beurt regres vorderen bij de andere aansprakelijke partij en er op die manier voor zorgen dat deze partij een deel van de geclaimde kosten voor zijn rekening neemt. Meer informatie vindt u op de website. Hier kunt u ook direct uw zaak melen.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/