Artscattleimprovement
Image default
Internet marketing

Hoe verhoog je de betrokkenheid van je Instagram-account?

international marketing book

Vraagt ​​u zich af hoe u meer likes kunt krijgen? Hoe zorg je ervoor dat mensen je volgen en je account betrokken houden?

Betrokkenheid is de gemiddelde index van bepaalde acties van uw publiek, d.w.z. hun opmerkingen, likes en saves. Daarom is het nu belangrijk om sterke relaties op te bouwen met uw lezers die u, zonder u eraan te herinneren, zullen ondersteunen bij hun activiteiten.

Betrokkenheid is in feite een belangrijke indicator van de kwaliteit van uw abonnees en hun reactie op uw berichten. Kortom, het is een percentage van hoe interessant u bent.

Nu zullen we niet praten over welke delen van het lichaam de aandacht van het publiek trekken, we zullen ons niet concentreren op schattige spinnende wezens, we zullen praten over hoe we de interesse van het publiek in uw inhoud en uw berichten kunnen vergroten.

Wil je weten hoe je engagementgroei kunt stimuleren? Lees verder!

Hot topics. Volg de laatste trends in uw niche. Houd in de gaten wat er onlangs is gebeurd, wat discussie kan oproepen en de lezer kan interesseren. Als u dus naar relevante onderwerpen verwijst, kunt u uw publiek aan het praten krijgen.

Persoonlijke aanwezigheid. Mensen vertrouwen een levend persoon meer dan een anoniem bedrijf. Een persoonlijke aanwezigheid, zelfs op een thematische blog, zal waarde toevoegen aan uw diensten. Het kan gewoon post-dating zijn, of misschien een hele promotiestrategie die is gebouwd op uw persoonlijkheid.

Dien uw bericht in bij Verhalen. (Klik op het vliegtuig onder de publicatie en selecteer “post naar verhalen verzenden”). Dit trekt de aandacht van het publiek. Het is helemaal niet uitgesloten dat u voor sommige gebruikers uit de algemene feed vliegt, in dit geval zijn Verhalen een uitstekende stap om degenen te vangen die u niet hebben opgemerkt.

Hou het simpel. Hoe eenvoudiger uw bericht, hoe gemakkelijker het voor uw publiek is om de betekenis van wat er is geschreven te begrijpen. Als een gedachte aanslaat, als het duidelijk is, zal de lezer zelf aandacht aan je schenken en het gekoesterde als leuk plaatsen.

Bied uw publiek een keuze. Schrijf over een belangrijk onderwerp dat relevant zal zijn voor uw lezer. Je kunt opties voor een antwoord bedenken en lezers uitnodigen om een ​​keuze te maken. Deze methode helpt het publiek op te warmen.

Vragen stellen. Kom vaker in contact met je volgers. Probeer in elk bericht vragen te stellen zodat de persoon een gedetailleerd antwoord kan geven en zijn mening kan delen.

Reageer op opmerkingen. Direct contact helpt de persoon aan het praten te krijgen. Opmerkingen hebben een directe invloed op de profieldekking. Hoe meer abonnees je beantwoordt, hoe meer reacties het bericht krijgt en dienovereenkomstig neemt het bereik toe.

Kies het juiste moment. Ondanks dat Instagram nieuwe voorwaarden heeft geschapen voor het rangschikken van posts, kent elke blogger die bekend is met zijn publiek de uren van de grootste activiteit. Analyseer uw publiek en hun voorkeuren. Misschien werkt het in jouw geval alleen voor de uitkering.

Nu bent u gewapend met nuttige informatie die u onmiddellijk in de praktijk moet brengen …

…..meer info kunt u hier vinden «Road to 100k Instagram Followers»!

instagram stock market marketing book

https://marketingbook.shop