Artscattleimprovement
Image default
Kinderen

Dagje weg met het gezin: bezoek een binnenspeeltuin nabij Breda

Vergeet die saaie zondag en bezoek een binnenspeeltuin in de buurt van Breda! In Molenschot, ongeveer 10 kilometer van Breda, vind je een indoorspeelplaats genaamd Kids Wonderland. Deze plek bestaat uit een kinderpark vol avontuur voor kinderen tot en met 12 jaar. Vergeet niet om sokken en dichte schoenen mee te nemen, want deze zijn verplicht. Wanneer de kinderen van glijbanen houden, is het ook aan te raden een lange broek aan te trekken. Met ruim 2500 vierkante meter aan activiteiten, is deze binnenspeeltuin in Molenschot, in de buurt van Breda en Tilburg, de ideale plek om als gezin te genieten en samen op avontuur te gaan.

Wel 5 dagen per week geopend voor avontuur

Kids Wonderland is vijf dagen per week geopend. Genoeg tijd om op avontuur te gaan dus! Van woensdag tot en met zondag kun je er vanaf 10.00 uur ’s ochtends tot 19.00 uur ’s avonds terecht voor urenlang speelplezier. In de vakanties zijn er afwijkende openingsdagen en -tijden. Zo is de indoor speelplaats tijdens de vakanties van het zuiden ook op maandag en dinsdag geopend. Wat betreft de entreeprijzen dienen kinderen van 1 tot en met 4 jaar €8,50 te betalen. Kinderen met de leeftijd van 5 tot 12 jaar betalen €9,50 en voor de begeleiders geldt een entreeprijs van €3 per persoon.

Perfect uitje voor kinderfeestjes

Is je kind binnenkort jarig en ben je nog op zoek naar een leuke activiteit voor een kinderfeestje? Kids Wonderland, de leukste binnenspeeltuin nabij Breda, biedt ook een aantal arrangementen aan voor kinderfeestjes. Zo kan er met het wonderfeest arrangement urenlang gespeeld worden onder het genot van een zak snoep en onbeperkte ranja. Kies je voor een wat luxer arrangementen zoals het piraten of prinsessenfeest, dan zijn er meer extra’s inbegrepen zoals glittertattoos en de keuze uit een hamburger of pannenkoek. Tot slot krijgt de jarige altijd een klein cadeautje van Kids Wonderland!

https://www.kidswonderland.nl/