Artscattleimprovement
Image default
Mode en Kleding

Steel de show met een zelfbedrukte hoodie!

Steeds meer bedrijven willen aan de buitenwereld kenbaar maken wat hun motto is en hoe hun bedrijfslogo er precies uitziet. Het kan ook zijn dat jij een bijzondere hoodie wil, waar je nog nooit iemand mee hebt zien lopen. Als je zelf een hoodie laat bedrukken, weet je zeker dat het design origineel is en dat jij de enige bent die er tot dan toe zo bij loopt. Tegenwoordig lopen steeds meer mensen in dezelfde kleding en dat is zonde, omdat je zo je identiteit verliest. Maar, hoe gaat het bedrukken van hoodies precies in zijn werk? De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Gelukkig staat hieronder beschreven wat je allemaal moet ondernemen voor je die prachtige hoodie kan dragen!

Stap 1: zoek een betrouwbaar bedrijf

De eerste stap spreekt natuurlijk redelijk voor zich. Je hebt waarschijnlijk zelf niet de mogelijkheid om hoodies bij jou thuis af te laten drukken, omdat je hier diverse apparaten en materialen voor nodig hebt. Het is daarom verstandig om contact op te nemen met een gespecialiseerd bedrijf dat goed staat aangeschreven. Het is altijd handig om even de beoordelingen te checken, voor je het weet heb je een slordig en afgeraffeld design.

Stap 2: bedenk een sensationeel design

Stap twee is de lastigste maar ook de leukste, je moet namelijk een print bedenken voor op de hoodie. Het is leuk om in te spelen op de laatste trends, maar als jij al jarenlang rondloopt met een tof design, is het veel cooler om deze op de hoodie af te laten drukken. De keuze is reuze!

Stap 3: vul alle gegevens in die de website van jou vraagt

Als je het design af hebt en doorgegeven hebt aan het bedrijf, moet je al je persoonlijke gegevens invullen. Denk aan je naam, adres en postcode, maar ook de betalingswijze. Een hoodie laten bedrukken is nu eenmaal niet gratis, helaas.

Stap 4: draag met veel trots jouw nieuwe zelfbedrukte hoodie!

Als het pakketje op de deurmat valt, kan jouw dag in ieder geval niet meer stuk. Je nieuwe hoodie is er, en hij ziet er nog veel mooier uit dan in het echt! Draag hem met veel plezier en trots, het is immers jouw eerste echte design! En, heb jij ook zo’n zin gekregen om de perfect hoodie te laten bedrukken bij een extern bedrijf? Dat jij de enige bent die met zo’n geweldige hoodie rondloopt, omdat jouw hoodie uniek is omdat jij hem zelf hebt ontworpen. Wacht dan nu niet langer, en durf die stap te zetten. Een hoodie laten bedrukken is van veel mensen een grotere droom, al van kinds af aan, maar ze durven die laatste stap nooit te nemen. Dat is zo zonde, omdat hoodies bedrukken te gek is. Het werkt zelfs verslavend, omdat je elke keer weer inspiratie hebt voor een nieuw design. Het is daarom handig dat je ongeveer weet hoe het werkt en wat de gemiddelde prijs is van het bedrukken van een hoodie, omdat je zo een goede kosteninschatting kan maken. Het is namelijk niet heel goedkoop om dit te laten doen. Wie weet kan je een bedrijfje starten met het ontworpen van gave prints voor op hoodies. Als je echt getalenteerd bent, komen de klanten uit zichzelf naar je toe, omdat je ze iemand hebben zien lopen met jouw design. Hoodies ontworpen en ook nog eens geld verdienen, dat klinkt toch te mooi om waar te zijn?! Wie weet wordt deze droom voor jou straks wel de werkelijkheid.