Artscattleimprovement
Image default
Woning en Tuin

Alles wat je moet weten over het kopen van een traplift

Een rolstoelplatform lift, ook wel een traplift genoemd, is een op maat gemaakte lift die personen met een beperking of mobiliteitsproblemen helpt om de val op en af te gaan. Als je van plan bent om er één te kopen, zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. In dit artikel laten we je precies zien waar je op moet letten bij het kopen van een traplift.

Wat heb je nodig?

Ten eerste is het belangrijk om te begrijpen wat voor soort traplift je nodig hebt. Er zijn verschillende soorten liftsystemen beschikbaar, inclusief buigbare traplift en recht-op-recht systeem liften. Jouw keuze hangt af van de breedte en hoogte van de val die je wilt bedienen. Daarnaast is het belangrijk om naar het ontwerp en de bouwkwaliteit te kijken als je een traplift koopt. De beste optie is om voor een lift met slijtvaste onderdelen te gaan, aangezien dit langer meegaat dan minder duurzame materialen.

Prijs vergelijken

Het volgende dat je moet doen voordat je besluit welke lift je gaat kopen, is de prijs vergelijken tussen verschillende leveranciers. Sommige leveranciers bieden speciale aanbiedingen of kortingen aan voor hun product, dus zoek goed rond voordat je besluit waar je je lift gaat kopen! Je wilt ook de servicevergoeding controleren bij elke leverancier die je overweegt; sommige bedrijven bieden gratis service onderhoud met hun product terwijl andere extra kosten in rekening brengen voor reparaties of onderhoudswerkzaamheden aan hun liftsysteem.

 

Kortom er zijn een aantal dingen wat je moet weten als je een traplift wil kopen. 

 

Bron: https://www.smienktrapliften.nl/