Artscattleimprovement
Image default
Aanbiedingen

Opzoek naar een teamuitje? Probeer deze activiteiten!

Opzoek naar een teamuitje? Probeer deze activiteiten!

Nader jij het einde van jouw sportseizoen? Zo ja, dan nemen wij aan dat je alvast een afsluitend teamuitje gepland hebt. Het is alleen lastig om wederom een origineel uitje te bedenken voor jouw sportteam. Je wilt natuurlijk niet weer hetzelfde doen als vorig jaar. Wij kunnen je een handje helpen! In deze blog behandelen we namelijk een aantal interessante activiteiten voor een sportteam. Deze activiteiten kan jij vervolgens weer combineren met een ander element, zoals een diner of een borrel. Lees dus gauw verder en doe inspiratie op!

 

Waterskiën

We beginnen met een vrij ingewikkelde activiteit. Waterskiën is namelijk geen makkelijke activiteit om uit te voeren. Aan de andere kant maakt dit het juist spannend. Zo kan je jouw teamgenoten uitdagen met de mooiste trucs en het beste uithoudingsvermogen. Daarnaast probeer je al jouw energie kwijt te raken. Dit maakt het een sportieve en uitdagende activiteit. 

 

Karten

Tijdens een wedstrijd karten, kan je jouw teamgenoten ook erg goed uitdagen. Tijdens het karten moet je goed letten op jouw inschattingsvermogen. Zo moet je precies weten wanneer je gas moet geven en moet remmen. Daarnaast moet je zorgen dat je op het juiste moment een bocht neemt. Op deze manier behoud je gezonde spanning tussen elkaar maak je er een actieve dag van. 

 

Lasergamen

Test elkaar op snelheid en tactiek en speel een potje lasergamen, met jouw teamgenoten. Een potje lasergamen is in de organisatie erg toegankelijk voor sportteams. Daarnaast is de werking van het spel een stuk minder ingewikkeld, dan bijvoorbeeld waterskiën. Ook kan je tegenwoordig lasergamen op locatie. Hoe tof is dat! Zo kan je bijvoorbeeld lasergamen in de sportkantine van jouw vereniging. Deze kennen jullie natuurlijk als jullie broekzak. 

 

Weekend weg

Je kan natuurlijk ook een heel weekend weg organiseren voor jou en je teamgenoten. Zo kan je een interessante stad ontdekken met je team. Je kan de bovengenoemde activiteiten natuurlijk ook doen tijdens je weekend weg. Hiermee kan je alweer een hele dag vullen. Dit maakt het een perfect idee om creatief te zijn met andere mogelijke ideeën. 

 

https://www.bubbelbal.nl/