Artscattleimprovement
Image default
Banen en opleidingen

Field Service Engineer

Field Service Engineer

Wij bieden

Voor onze agrarische opdrachtgever ontwaren wij een service- en onderhoudsmonteur. jouw werkveld is hoofdzakelijk op locatie bij de boer. in deze uitdagende en afwisselende baan staat de consument dan ook centraal! Binnenshuis deze baan ben jij aansprakelijk voor het onderhoud en de service van desbetreffend bxe8ta product. de producten zijn de mestrobot, automatische voerschuiver en/of moeiteloos voersysteem. je bent werkzaam vanuit huis en je bent aansprakelijk voor het oprichten van de voer- en mestrobotsystemen. de werkzaamheden zijn zowel installatie als onderhoud. ook geef je de klanten bedieningsinstructies. alsmede verdraaiing je elke week 1 dag een storingsdienst en heb je 1 keer in de 4 weken een storingsdienst in het weekend. als er een storing voortkomen, krijg je een mededeling en onderneem je zo snel denkbaar actie. in de meeste gevallen is de storing telefonisch te verhelpen, maar soms is het nodig om naar de boerderij te gaan om het probleem op te lossen. de overige dagen uitgevoerd je onderhoud- en installatiewerkzaamheden. het werkgebied is in groningen en drenthe. je krijgt een blikje van de opdrachtgever. jij bent zelf aansprakelijk voor de bevoorrading hiervan ( denkbaar vanuit het voorraadmagazijn in heerenveen ).

Aan de hand van je werkorders ben jij zelf flexibel om je kantooruren in te delen. De baan is op poot van 40 uur.

Wij vragen

Werkervaring zien wij zeker als een vereiste maar bxe8ta inzicht, enthousiasme en zelfstandigheid zijn ook belangrijke criteria. jij bent immers het visitekaartje van de anatomie!

Ongeacht deze criteria gelden de volgende functie invorderen : – een technische mbo conditionering ( richting elektronica/ mechatronica/ werktuigbouwkunde ) – een service- en klantgerichte afstelling – representatieve eigenschappen en een positieve werkhouding – geen moeite met het afzwenken van storingsdiensten – cognitie en affiniteit met de melkveehouderij ( agrarische deel ) – gesetteld in groningen, drenthe of friesland wil jij je gaarne voor de komende tijd ( misschien jaren?! ) inbinden aan een groeiende lichaam? ben jij die technische service- en onderhoudsmonteur die wij afzoeken? reageer dan nu!

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een dynamische, enthousiaste en resultaatgerichte werkomgeving. de nadruk binnenshuis deze functie ligt op jouw inherent aansprakelijkheid, aanzet en persoonlijke ontwikkeling. je gaat autonoom als servicemonteur aan de slag. daarnaast word je identiek op contract aangenomen bij onze opdrachtgever. bijeen met prima arbeidsvoorwaarden en een marktconform wedde scheppen dat deze baan jou een zeer goede onderstel biedt om jou denkbaar de komende jaren aan haar organisatie te knevelen!

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever richt zich op de realisatie, verkoop en het verzorgd van innovatieve producten voor de melkveehouderij.

Over timing

Alles en allemaal in timing is er op gericht om opdrachtgevers en flexkrachten zo goed en snel misschien te helpen. Non-stop uitbouwen en overtreffen we onze ( persoonlijke en digitale ) dienstverlening. Nuchterheid en ondernemerschap zijn de pijlers van onze organisatiecultuur. Wij zijn deel van de adg-dienstengroep. Met meer dan 900 gemotiveerde medewerkers beseffen we elk jaar groei en toebehoren we tot de top 3 van uitzendorganisaties.

Werken bij timing betekent werken in een informele en dynamische werkomgeving waarin er oog is voor talenten en ideeën. dagelijks maak jij hét verschil bij opdrachtgevers en flexkrachten. een baan met impact! Onze collega’s hebben een commerciële drive, behalen gezamenlijk successen, werken hard en vinden humor en gezelligheid ook erg vitaal!

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/field-engineer.html