Artscattleimprovement
Image default
Banen en opleidingen

Een outplacementbureau helpt bij het vinden van een passende baan

Ben je 50-plusser en op zoek naar een nieuwe baan? Dat kan best een opgave zijn. Veel werkgevers hebben liever jongere medewerkers en alleen al die gedachte kan het lastig maken om gericht te solliciteren. Zeker als je een lange periode werkloos bent geweest, is de eerste stap naar een nieuwe baan zetten soms lastig. Gelukkig kan een outplacementbureau je helpen bij het vinden van een passende baan. Je zult zien dat je als senior veel ervaring hebt waar bedrijven en organisaties zeker voordeel uit halen. Je leert je kennis en vaardigheden beter onder woorden te brengen en krijgt handige sollicitatietips. Hierdoor wordt de kans op het vinden van een baan aanzienlijk groter.

Van outplacement naar de ideale baan voor jou

Een outplacementbureau begeleid je van werk naar werk. Door je specifieke handvatten te geven weet je welke stappen je moet nemen en kom je sneller vooruit in je carrière. De onzekerheid die vaak met outplacement gepaard gaat wordt hierdoor minder, omdat je doelgericht ergens naartoe werkt. Wil je het liefst zo snel mogelijk op zoek naar een nieuwe baan? Of gebruik je deze periode om je te bezinnen en na te denken over wat je nu echt graag wilt? Wanneer je je baan kwijtraakt word je stilgezet en is het niet gek om dit moment met beide handen aan te grijpen voor reflectie.

Professionele hulp bij elke stap

Carrièrepoort is een outplacementbureau dat jou graag helpt bij het zetten van de volgende stap in je zoektocht naar een nieuwe baan. Door middel van diverse pakketten wordt iedere werkzoekende persoonlijk en op de juiste manier van werk naar werk begeleidt. Heb je behoefte aan een intensief begeleidingstraject waarbij je dieper ingaat op jouw dromen en wensen? Of wil je enkel hulp bij solliciteren en het opstellen van je cv en motivatiebrief? Vertel de professionals van Carrièrepoort jouw wensen en je krijgt passende ondersteuning.

https://carrierepoort.nl/