Artscattleimprovement
Image default
Eten en drinken

Bereid eenvoudig een lekkere en gezonde maaltijd met vis in blik

Vis bevat belangrijke voedingsstoffen en is dan ook heel gezond. Zo bevat vis omega 3, dat belangrijk is om hart en bloedvaten gezond te houden. Daarnaast bevat vis ook vitamine A, dat onder andere goed is voor de huid en de ogen, en vitamine D dat nodig is voor een goede ontwikkeling van de hersenen. Aangezien vis zo gezond is, wordt het aanbevolen om minimaal tweemaal per week vis te eten. Dit hoeft niet per se verse vis te zijn, want vis in blik is net zo gezond. Na de vangst wordt vis namelijk binnen 24 uur verwerkt en ingeblikt, zodat de voedingsstoffen en de smaak goed behouden blijven. Zo krijgt u met vis uit blik net zoveel goede voedingsstoffen binnen als met verse vis.

Ontdek het gemak van vis in blik

Vis is gezond en lekker, maar niet iedereen vindt het gemakkelijk om klaar te maken. Ook dan biedt vis in blik uitkomst. Deze vis is immers al meteen klaar voor consumptie. U hoeft dus niet moeilijk te doen in de keuken. Roer de vis uit blik gewoon door een pasta of salade en u heeft meteen een heerlijk gezonde maaltijd op tafel staan. Of maak zelf eens een broodje haring? Ideaal als lunch. Zo wordt voldoende vis eten echt een eitje!

Kies voor een merk dat let op duurzaamheid

Wilt u graag vis in blik kopen, maar koopt u wel graag een verantwoord product? Ga dan voor de producten van Deepblue. Dit merk heeft verantwoord ondernemen namelijk hoog in het vaandel staan en let goed op duurzaamheid en goede werkomstandigheden voor vissers en fabrieksarbeiders. Niet voor niets bevatten veel producten van Deepblue logo’s zoals het MSC- en het SKAL-certificaat. De tonijn is zelfs fairtrade! Zo weet u zeker dat u een goede keuze maakt en geniet van een lekkere, gezonde, én verantwoorde maaltijd.

https://deepblue.nu/