Artscattleimprovement
Image default
Eten en drinken

Bij deze theewebshop bestelt u thee voor uw bedrijf

Zoekt u een nieuwe theeleverancier voor uw horecabedrijf? Dan is de theewebshop Essentials Tea perfect voor u. Zij verkopen een uitgebreid assortiment aan verschillende biologische en suikervrije theesmaken van de beste kwaliteit. Dit komt omdat deze theewebshop werkt met enkel losse thee. Hun thee is gemaakt van pure ingrediënten, zoals theebladeren, kruiden, specerijen en fruit. Deze ingrediënten worden handmatig geplukt en verwerkt, waardoor enkel de beste theebladeren geselecteerd worden. Hierdoor smaakt losse thee beter dan thee uit een zakje. Naast dat u pure theeën bestelt in deze webshop, stellen hun medewerkers ook speciale theeblends samen. Zo worden er unieke theesmaken ontwikkeld. Aangezien deze theewebshop de blends zelf maakt, is het mogelijk om met de medewerkers om tafel te zitten over uw persoonlijke blend op maat, speciaal voor uw horecagelegenheid.

Accessoires voor de theebeleving

U koopt bij deze theewebshop niet enkel losse thee. In hun assortiment vindt u namelijk ook verscheidene accessoires die u helpen uw thee op een smaakvolle manier te presenteren. Dit bedrijf vindt het namelijk niet enkel de smaak belangrijk bij het theedrinken, de presentatie en de visuele beleving zijn net zo belangrijk. U vindt bij dit bedrijf dus verschillende presentatieconcepten die hun medewerkers u graag uitleggen als u contact met ze opneemt. Dit kan met behulp van de contactgegevens op hun website. Ook bestelt u hier losse accessoires zoals een wijnglas voor thee. Dit glas geeft een extra luxe ervaring bij bijvoorbeeld een tea- en foodpairing of een high tea.

Volg een proeverij of workshop

De medewerkers van deze theewebshop delen hun kennis over thee graag met u. Zo kunt u, wanneer u hun thee serveert in uw horecagelegenheid, achtergrondinformatie geven over de thee die u presenteert. U leert meer over thee in de workshops die dit bedrijf (op locatie) aanbiedt. Daarnaast is het mogelijk om deel te nemen aan een proeverij voordat u thee bestelt in deze uitgebreide webwinkel voor thee. Zo bent u er zeker van dat de thee die u bestelt ook geschikt is voor uw horecabedrijf.