Artscattleimprovement
Image default
Eten en drinken

Bestel gesneden uien voor uw groothandel bij dit bedrijf

Heeft u een horecagelegenheid, een groente- of visgroothandel of een maaltijdverwerkingsbedrijf? Gebruikt u uien in uw gerechten? Dan bestelt u uw ui-producten natuurlijk het liefst bij een bedrijf dat gesneden uien van de beste kwaliteit aflevert. Dankzij onze effectieve en efficiënte manier van werken, worden onze uien dagvers verwerkt. De uien van Mol Fresh Food uit Putten, nabij Amersfoort, komen vers van het land uit geheel Nederland. Direct nadat ze bij dit bedrijf aankomen, worden de uien teruggekoeld tot twee à drie graden Celcius. Vervolgens worden de uien geschild, verwerkt op de manier zoals u wilt en getransporteerd naar uw locatie. U kunt de gesneden uien die u hier heeft besteld ook bij dit bedrijf ophalen.

In blokjes of in ringen?

Wilt u uw uien gesneden hebben in een bijzondere vorm? Dit kunt u altijd bespreken met de medewerkers van dit bedrijf. Ze maken onder andere uienblokjes voor vishandels, bakkerijen en de vleesindustrie of uienringen voor de horeca en maaltijdverwerkende bedrijven. U heeft bij dit bedrijf de keuze uit gesneden gele uien, rode uien en sjalotten. Alle ui-producten worden verwerkt in een zeer hygiënische omgeving. De biologische uien die u hier koopt, worden zelfs strikt gescheiden van de gangbare productie verwerkt. Mol Fresh Food heeft dan ook diverse certificaten op het gebied van kwaliteit en hygiëne. Naast deze twee punten, zijn ook service en klantvriendelijkheid sleutelwoorden van dit bedrijf. Zij zijn pas tevreden als u als klant tevreden bent.

Bestel uien van de beste kwaliteit

Heeft u een nieuwe leverancier nodig voor uw groothandel of horecagelegenheid? Dit bedrijf uit Putten, gespecialiseerd in uienverwerking, staat graag voor u klaar. Ze leveren gesneden uien in zowel Nederland, België en Duitsland als Engeland en Scandinavië. Wilt u meer weten over dit uienverwerkingsbedrijf? Stel uw vragen dan als u contact met ze opneemt via de contactgegevens op hun website.

https://molfreshfood.nl/