Artscattleimprovement
Image default
Eten en drinken

Een prima restaurant voor zakelijke doeleinden vlak bij Alblasserdam

Bent u voor een vergadering, evenement of groepsuitje op zoek naar een goed en gezellig restaurant in de buurt van Alblasserdam waar u prima terecht kunt met een grote(re) groep mensen? Dan bent u bij Restaurant De Krom aan het juiste adres. Het is een sfeervol restaurant met een uitstekende menukaart waar ook volop mogelijkheden zijn voor bijvoorbeeld bedrijven. Het restaurant ligt uiterst idyllisch aan het riviertje de Alblas, middenin de prachtige natuur van de Alblasserwaard en biedt daardoor genoeg mogelijkheden voor ontspanning naast uw vergadering of heisessie.

Kom vergaderen bij dit ideaal gelegen restaurant

Kom uw vergadering, receptie of bedrijfsevenement houden bij Restaurant De Krom vlakbij Alblasserdam, de locatie is hiervoor uitermate geschikt. Het restaurant biedt u hiervoor een zaal met verschillende mogelijkheden aan, met een eigen opgang, toiletgroep en bar. Deze ruimte beschikt over alle handige faciliteiten om uw vergadering of evenement tot een succes te maken. U kunt gebruikmaken van een beamer, scherm en een geluidsinstallatie met microfoon. Het restaurant beschikt daarnaast over een grote, gratis parkeerplaats. Voor uw lunch of diner kunt u kiezen voor de vaste menukaart van het à la carte-restaurant, maar voor groepen is er ook de mogelijkheid tot het samenstellen van menu’s of het organiseren van bijvoorbeeld een barbecue. Neem contact op met het restaurant of kom langs om de uitgebreide mogelijkheden te bespreken. U wordt met alle plezier geholpen.

Heerlijk genieten van een boottochtje

Restaurant De Krom bij Alblasserdam is prachtig gelegen in de mooie natuur van de Alblasserwaard. Het ligt aan het riviertje de Alblas en u kunt bij het restaurant sloepen huren voor maximaal zeven personen. Zo kunt u na een dag vergaderen even heerlijk ontspannen en van het uitzicht over het water genieten voordat u met zijn allen aan tafel gaat om te genieten van heerlijk eten, veelal gemaakt van seizoensproducten. Heeft u een allergie of dieetwensen? Meld dit dan even van tevoren. U zult zien: uw vergadering, evenement of groepsuitje wordt een succes!