Artscattleimprovement
Image default
Eten en drinken

Vlees via internet bestellen doet u bij deze slagerij

Tegenwoordig kunt u bijna alles online bestellen, zelf vers en bevroren eten. Bekijk via het internet het assortiment van slagerij Beimer en koop de vlees- en visproducten die u thuis nodig hebt. Wilt u eens helemaal uitpakken tijdens het avondeten of heeft u een uitgebreide barbecue op de planning staan? Dan vindt u in het aanbod van deze slager zeker wat u zoekt. U heeft de keuze uit vlees van diverse dieren, zoals varken, rund en ik. Zij verkopen carpaccio, ribeye en ossenhaaspuntjes, maar ook voor gehaktballen, kipfilet en speklappen kunt u hier terecht. Daarnaast koopt u bij deze slager diverse smaakmakers waarmee u het vlees kunt marineren. Op hun website vindt u zelf diverse recepten om het vlees te bereiden.

Avondbezorging

Als u overdag aan het werk bent en daardoor dus geen pakketjes kunt aannemen, heeft u bij dit bedrijf geluk. Als u via het internet bij deze slagerij met een winkel in Enschede vlees bestelt, wordt uw bestelling altijd ’s avonds tussen 17.00 uur en 22.00 uur  bezorgd. Beimer werkt namelijk samen met Trunkrs. Dit bedrijf staat bekend om zijn avondbezorging. Ook worden pakketten bij hen binnen vierentwintig uur bezorgd. Bestelt u uw vlees op een maandag tot en met donderdag vóór 12.00 uur? Dan wordt uw pakket de volgende avond bezorgd.

Bestel uw kwalitatieve vlees hier

Slagerij Beimer uit Enschede heeft een eigen vleesproductiebedrijf, waarin ze al het vlees dat u bij hen via het internet koopt, zelf produceren. Door de dagelijkse kwaliteitscontrole, het vakmanschap, de hygiënische werkwijze en de dagverse verwerking, weet u zeker dat u bij deze slager vlees en vis van topkwaliteit bestelt. Deze ambachtelijke slagerij heeft bovendien respect voor mens en dier. Zij vinden persoonlijke service tijdens de verkoop dan ook erg belangrijk. Hun betrokkenheid en passie voor het vak ziet u dan ook terug in het contact dat u met dit bedrijf heeft als u via hun website contact met ze opneemt.