Artscattleimprovement
Image default
Beauty en verzorging

Stralend de zomer door met de Summer Treatment van Van Lennep Kliniek

De zomer staat weer voor de deur. Heerlijk natuurlijk, maar voor onze huid is dit altijd een wat zwaardere periode. De huid komt in de zomer namelijk veelvuldig in contact met de zon, welke voor de huid een schadelijke invloed heeft.

De cosmetische kliniek Van Lennep Kliniek biedt in de zomermaanden een speciale behandeling aan waarmee jouw huid optimaal beschermd wordt tegen de vele zonnestralen. Deze speciale behandeling heet summer treatment. Na de behandeling heeft jouw huid weer een topconditie, straalt weer prachtig en is optimaal beschermd.  

Met de zomerbehandeling ‘summer treatment’ voorkom je fijne lijntjes, pigmentvlekken, huidveroudering en verstopte poriën. Daarnaast behoud je je gezonde en mooie uitstraling.

Om de huid voor te bereiden op de zomer is het aan te raden om de huid te verbeteren en te versterken. Hierdoor kan je huid beter tegen de schadelijke zonnestralen én blijft je huid te hele zomer mooi. En dat is natuurlijk iets dat we allemaal wel willen, want de zomer is toch echt de periode om jezelf te laten zien.

Combinatiebehandeling

De summer treatment is een combinatiebehandeling. De behandeling bestaat meestal uit een peeling welke speciaal is geselecteerd voor de zomer in combinatie met Microneedling. De peelings bevatten in ruime hoeveelheid antioxidanten, waaronder vitamine C. Deze vitamine zorgt ervoor dat de huid nieuw collageen en elastine gaat aanmaken. Daarnaast zorgt vitamine C ervoor dat de pigmentcellen beschermd worden en de huidcellen extra verstevigd raken.

Door middel van het maken van minuscule gaatjes worden de antioxidanten in de huid gebracht. Met deze methode kan diepte in de huid bereikt worden, waardoor de antioxidanten nog beter hun werk kunnen doen. De opperhuid wordt bij deze methode niet beschadigd.

Afspraak maken

Wil jij graag genieten van de summer treatment? Of heeft jouw huid pigmentvlekken ontwikkeld door vele blootstelling aan de zon en wil je deze graag laten verwijderen? Ook dat kan bij Van Lennep Kliniek, hiervoor is de behandeling pigmentvlekken laser.

Maak een afspraak in de klinieken in Den Haag of Oegstgeest. Je wordt altijd behandeld door een BIG-geregistreerde huidtherapeut.

https://www.vanlennepkliniek.nl/