Artscattleimprovement
Image default
Beauty en verzorging

Deze kapsters kunnen dames knippen in iedere gewenste stijl

Wilt u een afspraak maken bij een kapsalon waar naar uw wensen wordt geluisterd en waar u van gedegen advies wordt voorzien? Dan maakt u het best een afspraak bij Hair by Louella in Clinge, nabij Terneuzen. Deze kapsalon heeft een enthousiast en professioneel team van dames die met veel liefde diverse kapsels knippen. Wilt u een geheel nieuwe kleur of wilt u eens wat anders dan normaal laten knippen? Het knippen van dames is hun expertise, daarom weet u dat u in goede handen bent! Natuurlijk kunt u bij het maken van een afspraak altijd een voorkeur voor een kapster doorgeven, mocht u een favoriet hebben (of nog krijgen).

Bekijk eens het portfolio om inspiratie op te doen

Van roze haar met mooie effecten tot simpel de puntjes eraf laten knippen: alles wat dames, heren of kinderen willen is in principe mogelijk. Wel staat uw eigen haar- en huidgezondheid natuurlijk altijd voorop. Hier zullen de kapsters u ook graag over adviseren. Heeft u nog geen idee welk nieuw kapsel u graag wilt? Neem dan eens een kijkje op de website waar u het uitgebreide portfolio bekijkt. Hier doet u inspiratie op, maar ontdekt u ook meteen wat het bedrijf allemaal al heeft bereikt. Er is geen twijfel over mogelijk dat u bij een kapsalon terecht komt waar veel ervaring is opgebouwd.

Bedenk meteen eens welke haarkleur u wilt

De mogelijkheden in haarkleuren zijn werkelijk eindeloos. U kunt het zo gek niet bedenken en binnen no time loopt u bijvoorbeeld met regenboogkleuren in uw haar naar buiten. Natuurlijk ligt hier niet de voorkeur voor iedereen, maar Hair by Louella in Clinge zal er in ieder geval alles aan doen om u geheel tevreden weer uit de kappersstoel te laten gaan. Zo is een schoonheidsbehandeling ook mogelijk en kunnen uw wenkbrauwen weer helemaal in shape geëpileerd worden.

https://www.hairbylouella.nl/