Artscattleimprovement
Image default
Beauty en verzorging

Kies voor duurzame damesmode in deze kledingwinkel in Utrecht

Wil je ook altijd hip voor de dag komen? Dat kan zeker door de prachtige damesmode die je kan terugvinden in de duurzame kledingwinkel in hartje Utrecht: LIVStores. De eigenares en medewerkers staan bovendien graag voor jou klaar indien je vragen hebt of persoonlijk stijladvies wenst te krijgen.

Waan je in de hemel van damesmode door deze duurzame kledingwinkel in Utrecht

Wanneer je binnenkomt in deze duurzame kledingwinkel in Utrecht waan je jezelf meteen in de hemel van damesmode. De kleding wordt bovendien vervaardigt van sterke en duurzame materialen en zijn authentiek. Voor de vervaardiging van de kleding die je terugvindt in deze duurzame kledingwinkel in Utrecht werkt de winkel voornamelijk samen met Europese en Nederlandse ontwerpers. Zij produceren de kleding dan ook zelf in hun naaiatelier, waardoor de damesmode die deze duurzame kledingwinkel uit Utrecht aanbiedt, uniek is. Ze komen niet in grote aantallen uit een fabriek in bijvoorbeeld China.

Duurzaamheid staat voorop

Deze duurzame kledingwinkel uit Utrecht draagt ecologie hoog in het vaandel. Sommige van de modemerken die damesmode maken en die je in deze winkel in Utrecht kan terugvinden, produceren de kleding bijvoorbeeld van restpartijen van kleding die niet meer verkocht kunnen worden of die overgebleven zijn na productie. Zo kan je er bovendien zeker van zijn dat je een uniek en authentiek stuk vasthebt. Enkele bekende voorbeelden van inspirerende modemerken die terug te vinden zijn in de duurzame kledingwinkel in Utrecht zijn Rita Row, voor de vrouw die houdt van het comfort van mooie materialen, Lavandera, voor de vrouw die van tijdloze mode houdt en Matt&Nat, die veganistische kledij voorop stelt.  

Ga langs bij deze winkel

Ben je benieuwd naar de collectie duurzame damesmode die deze kledingwinkel uit Utrecht aanbiedt? Laat je dan niet tegenhouden en ga langs bij de winkel! De medewerkers staan graag met stijladvies voor jou klaar. Heb je andere vragen of opmerkingen? Aarzel dan zeker niet om hen te contacteren via de gegevens op de website!