Artscattleimprovement
Image default
Beauty en verzorging

Een kapsalon nabij Krimpen aan den IJssel voor iedereen

Moet u dringend naar de kapper en hebben uw kinderen ook een knipbeurt nodig? Dan is het handig dat u bij een kapper terechtkunt die elk soort kapsel knipt. Het is namelijk erg veel gedoe om bij verschillende kappers een afspraak te moeten maken. Monique’s Hairfashion, een kapsalon uit Krimpen aan den Lek nabij Krimpen aan den IJssel knipt zowel kapsels van mannen, vrouwen als kinderen. U kunt er dus gemakkelijk samen met uw kinderen terecht voor een knipbeurt op maat. Bent u benieuwd naar hun prijzen? Lees dan zeker verder.

Een knipbeurt op maat voor een correcte prijs

Vandaag de dag is het niet gemakkelijk om een goede kapper te vinden die ook nog eens betaalbaar is. Deze kapsalon uit Krimpen aan de Lek, nabij Krimpen aan den IJssel is zo’n kapper. Hun ervaren kappers zorgen steeds voor een kapsel op maat, voor betaalbare prijzen. Zo kost een standaard knipbeurt voor mannen €22,95 en voor vrouwen €24,00. Wilt u een all-inbehandeling? Dan kost u dat als man €25,95 en als vrouw €31,00. Verder zijn er ook nog allerlei andere mogelijkheden. U kunt uw haar laten kleuren of krullen of met de tondeuse laten scheren. Als man kunt u bijvoorbeeld ook uw baard op de klassieke wijze met open mes laten scheren. Is het binnenkort uw grote dag? Dan kunt u uw speciaal bruidskapsel ook bij deze kapsalon nabij Krimpen aan den IJssel laten knippen.

Kies voor kwaliteit

Deze kapper uit Krimpen aan den Lek staat voor kwaliteit. Zowel bij het knippen van uw haar als bij de rest van service. Zo kunt u in de eerste plaats een knipbeurt op maat verwachten. Daarnaast bieden ze u ook een kopje koffie of thee aan. Wilt u met een lach op uw gezicht buitengaan bij de kapper? Dan maakt u best vandaag nog een afspraak bij Monique’s Hairfashion. Binnen no-time staat u weer stralend buiten!

https://moniqueshairfashion.nl/