Artscattleimprovement
Image default
Zorg

Deze manueel therapeut in Rotterdam stelt uw klachten vast

Wist u dat een manueel therapeut altijd een opleiding van fysiotherapie heeft volbracht en daarna nog een opleiding manuele therapie heeft gevolgd? Dit maakt van een manueel therapeut een ontzettend gespecialiseerde therapeut die verstand heeft van gewrichten en de wervelkolom. Heeft u pijn of klachten? Dan kunt u terecht bij Fysiotherapie Galema in de wijk Ommoord (deel van Prins Alexander) in Rotterdam. In een eerste gesprek wordt u gescreend en wordt er natuurlijk over uw klachten gepraat. De manueel therapeut in deze kliniek in Rotterdam gaat dan een lichamelijk onderzoek bij u uitvoeren. Zo kan er een gericht behandelplan voor u worden opgesteld.

Revalideert u van een nieuwe knie of heup?

Het revalideren na een nieuwe heup- of knieoperatie kan zeer moeilijk en intensief zijn. Deze manueel therapeut, ook een volwaardig fysiotherapeut, in Rotterdam staat voor u klaar. U krijgt een-op-een-begeleiding waarbij de tijd wordt genomen voor u. Al sinds 1990 helpt deze praktijk patiënten met totale heup- of knieprotheses. Tijdens uw behandeling wordt de mobiliteit van het gewricht, de krant, functie, conditie en het looppatroon verhoogd. Een operatie gaat u natuurlijk aan omdat u verbetering wilt ervaren. Door deze therapeut (ook manueel therapeut) uit Rotterdam in te schakelen, optimaliseert u deze resultaten.

Ook voor schouderproblemen

Fysiotherapie Galema is aangesloten bij het Schoudernetwerk. Dit is een netwerk in Nederland met fysiotherapeuten die zich specialiseren in schouderklachten. Zij hebben hier een extra opleiding voor genoten. Het netwerk waarbij deze specifieke praktijk bij is aangesloten, heet Rotterdam Drechtsteden: een regionale tak. Door jaarlijkse cursussen en congressen te volgen binnen dit netwerk, wordt deze aansluiting behouden. Hierdoor blijft de kennis namelijk optimaal en wordt u als patiënt goed geholpen. Wilt u deze manueel therapeut in Rotterdam inschakelen, zodat u snel van uw klachten af bent? Bekijk dan de website en neem contact op met het team via de contactgegevens.

https://fysiotherapiegalema.nl/