Artscattleimprovement
Image default
Zorg

CRS: Geavanceerde EPD-software speciaal voor de GGZ

Bent u op zoek naar een geavanceerd elektronisch patiëntendossier (EPD) specifiek ontworpen voor de geestelijke gezondheidszorg (GGZ)? Dan bent u bij CRS aan het juiste adres. Er zijn diverse EPD leveranciers in Nederland. CRS biedt een gebruiksvriendelijk EPD GGZ, dat voldoet aan alle veiligheidseisen en gemak biedt voor zowel zorgverleners als cliënten. In dit artikel zullen we de belangrijkste functionaliteiten van het EPD GGZ van CRS bespreken. Daarnaast zullen we ook de focus en voordelen van CRS software voor de GGZ uiteenzetten. Lees verder om meer te weten te komen over het EPD GGZ van CRS.

Wat zijn de belangrijkste functionaliteiten van het EPD voor de GGZ van CRS?

De belangrijkste functionaliteiten van het EPD voor de GGZ van CRS zijn onder andere:

  • Gespecialiseerd in GGZ: Het EPD is specifiek ontwikkeld voor gebruik in de geestelijke gezondheidszorg, waardoor het goed aansluit bij de behoeften en processen in deze sector.
  • Veiligheid: CRS is NEN7510 gecertificeerd en er wordt continu gemonitord op beschikbaarheid. Daarnaast worden wekelijks scans uitgevoerd om de veiligheid van het EPD GGZ te waarborgen.
  • Declaratieservice: Voor het uitbesteden van het declaratieproces kunt u terecht bij ervaren partner-organisaties van CRS die gespecialiseerd zijn in EPD GGZ.
  • Support inbegrepen: CRS biedt ondersteuning bij het gebruik van het EPD GGZ. Mocht er een fout in de software zitten, dan wordt deze opgelost.
  • Integratie met andere systemen: Het EPD GGZ kan eenvoudig geïntegreerd worden met andere systemen, zoals statistische pakketten en e-health systemen.

Daarnaast biedt CRS ook hosting, updates en upgrades, trainingen en een gebruiksvriendelijke interface waar u direct mee aan de slag kunt. Het EPD GGZ is ontwikkeld in nauwe samenwerking met gebruikers in de GGZ en heeft een hoge klanttevredenheid. Het doel van CRS is om het meest gebruiksvriendelijke EPD GGZ te leveren.

CRS software: volledige focus op de GGZ

De CRS software heeft volledige focus op de GGZ. Deze software biedt een breed scala aan functies en tools die zorgverleners in staat stellen om efficiënter te werken en de kwaliteit van de zorg te verbeteren.

Of het nu gaat om het beheren van patiëntendossiers, het plannen van afspraken, het bijhouden van behandelingen of het genereren van rapporten, de CRS software biedt alles wat u nodig heeft. Het is intuïtief en gebruiksvriendelijk, zodat u zich kunt concentreren op het verlenen van de best mogelijke zorg aan uw patiënten.

Met onze CRS software kunt u uw administratieve processen stroomlijnen, waardoor u kostbare tijd bespaart die u kunt besteden aan directe patiëntenzorg. Onze software is flexibel en schaalbaar, waardoor het geschikt is voor zowel kleine praktijken als grote GGZ-instellingen.

Kies voor onze CRS software en ervaar de voordelen van een systeem dat volledig is afgestemd op de GGZ.

https://crs-software.nl/