Artscattleimprovement
Image default
Zorg

Veilig en makkelijk je zorgadministratie regelen

Werk je als fysiotherapeut en ben je op zoek naar een veilig en eenvoudig elektronisch patientendossier softwarepakket voor jouw praktijk? Dan is de epd software fysiotherapie van Edevop online zeer geschikt. Dit gebruiksvriendelijke softwarepakket bevat alle basisfunctionaliteiten waarmee je eenvoudig en snel je zorg administratie regelt. Omdat Edevop webbased is, kun je altijd en overal inloggen. Zo kun je op elk moment van de dag en op iedere plek bij je gegevens. Om de veiligheid van je gegevens te waarborgen is ervoor gekozen Edevop te bouwen op een platform dat is gecertificeerd volgens de ISO27001 en de NEN7510 normering. Al je gegevens worden veilig in de cloud opgeslagen. Het beschermen van gegevens gaat continue door. Daarom worden er jaarlijks audits gemaakt en wordt de werking van het kwaliteitssysteem gecontroleerd door een externe auditor. Naast fysiotherapeuten kunnen ook ergotherapeuten, logopedisten en oefentherapeuten de software van Edevop online gebruiken.

Wat vind je in het softwarepakket?

–        Een elektronisch patiënten dossier (EPD) formulier.

–        Een overzichtelijke agenda.

–        Declareren aan zorgverzekeraars via VECOZO.

–        Facturen opstellen en verzenden.

–        Geïntegreerde COV controle via VECOZO.

–        Documenten uploaden in je eigen Edevop omgeving.

–        Patiënt ervaring meten met QDNA/Mediquest/Qualiview.

–        Via Zorgmail veilig e-mail berichten verzenden.

Het ontstaan van Edevop

Edevop is in 1993 ontwikkeld door Fred Giesbers. Dit was in opdracht van zorgverzekeraar Agis. Deze software was zeer vooruitstrevend. Hiermee konden paramedici declareren naar zorgverzekeraars. Dit was in die tijd iets heel bijzonders omdat er toen vooral via papier werd gecommuniceerd. Veel paramedici begonnen Edevop te gebruiken waar een loyale klantenkring uit ontstond. Edevop maakt nu deel uit van de WinBase groep. Dit bedrijf ontwikkelt software voor zorgprofessionals.

Meer weten?

Wil je nog iets weten over Edevop? Kijk dan of jouw vraag beantwoord wordt bij de veelgestelde vragen. Staat je vraag hier niet tussen? Dan kun je altijd de helpdesk bellen. Zij zijn te bereiken op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Op donderdag kun je ze bellen van 9.00 tot 15.00 uur.

https://www.edevop.nl/