Artscattleimprovement
Image default
Internet

Kies voor goede beveiliging en vraag advies over CCTV

Met goede beveiliging maakt u uw pand of terrein onaantrekkelijk voor inbrekers. Met goed advies over CCTV zorgt u ervoor dat uw optimale beveiliging heeft. De camerabeelden die dergelijke systemen vandaag de dag leveren zijn van goede kwaliteit. Hierop herkent u bijvoorbeeld met gemak mensen. Er zijn zelfs systemen die beeld in kleur leveren. De politie maakt regelmatig gebruik van camerabeelden van bedrijven en ook van particulieren bij het oplossen van misdrijven, inbraken en diefstallen. Uiteraard kunt u ook zelf beelden raadplegen als er iets onrechtmatigs is gebeurd.

Wat is een goed systeem voor CCTV?

Als u advies over CCTV vraagt komt u er snel achter wat een goed systeem is. Dit verschilt namelijk per situatie. Heeft u slechts een camera nodig of wilt u er meer plaatsen? Wilt u real-time de beelden zien of wilt u ze alleen kunnen bekijken als daar aanleiding voor is? Welke eisen stelt u aan de kwaliteit van de beelden? Al dit soort vragen moeten beantwoord worden voordat u geld uitgeeft aan een camerabewakingssysteem. U kunt deze vragen voorleggen aan de experts van FiberDatacom in Beverwijk. Dit bedrijf uit Noord-Holland heeft ruime ervaring en voorziet u dus van goed advies. Hiermee maakt u de juiste keuze voor een systeem dat volledig aan uw wensen voldoet.

Neem contact op voor het camerasysteem

Nadat u advies over CCTV heeft ingewonnen, kan het systeem vaak op korte termijn worden geplaatst. U krijgt hierna uiteraard uitgebreide instructie over de werking ervan. De beelden slaat u bijvoorbeeld op om deze later te bekijken. U kunt instellen dat de beelden na een bepaalde tijd automatisch worden overschreven. Zorg ervoor dat u bij het bewaren van beelden van uw CCTV-systeem voldoet aan de regels die zijn opgenomen in de AVG. U dient als bedrijf of instelling altijd kenbaar te maken dat er camerabeelden worden gemaakt en dat deze tijdelijk kunnen worden bewaard. Neem contact op en vraag een offerte aan bij FiberDatacom in Beverwijk, Noord-Holland.

https://fiberdatacom.nl/