Artscattleimprovement
Image default
Eten en drinken

Ontdek het all-in concept van dit restaurant in Hilversum

Kunt u niet kiezen voor Japanse grill of sushi? Kom dan naar dit restaurant in Hilversum. Bij restaurant Su kunt u namelijk genieten van een all-in concept. Dit betekent dat u onbeperkt kan genieten van heerlijke gerechten, maar ook van non-alcoholische dranken. En dat voor een standaard bedrag de gehele avond. Wilt u liever een biertje of wijntje nuttigen? Dan betaalt u maar een klein bedrag voor deze alcoholische dranken.

Dit restaurant biedt verschillende Aziatische gerechten aan

Voor het bedrag kunt twee uur lang onbeperkt Aziatisch eten nuttigen. Hierin kunt u kiezen uit verschillende gerechten binnen het buffet van dit restaurant in Hilversum. Dit buffet bestaat onder meer uit wok, Japanse grill, sushi en nog meer verschillende soorten. Houdt u ervan om als toetje te gaan voor een zoet gerecht? Dan is het toetjes buffet van restaurant Su iets voor u. Deze bestaat namelijk uit kleine taartjes, fruit en ijs. Bent u dol op chocolade? Dan moet u zeker een stuk fruit dippen in de chocoladefontein. Zowel leuk voor jong als oud.

Ook thuis de lekkerste gerechten

Heeft u geen zin om een avondje weg te gaan en wilt u thuis op de bank genieten van heerlijke Aziatische gerechten? Dan biedt dit restaurant in Hilversum de uitkomst. U kunt namelijk via hun website wok gerechten en sushi bestellen. Ze bieden diverse exclusieve wok gerechten aan. Gaat u voor vlees, vis of toch liever vegetarische de koks van dit restaurant zorgen voor een smaakexplosie. Hetzelfde geldt voor de sushi.

Maak online een afspraak

Wilt u samen met een groep genieten van de heerlijkste Aziatische gerechten in Hilversum? Maak dan online een afspraak om samen met uw gezelschap langs te komen bij dit restaurant. Ook voor kleine gezelschappen kunt u het beste een afspraak maken. Wilt u liever thuis genieten van heerlijke gerechten? Bekijk het gehele aanbod gerechten om thuis van te genieten.