Artscattleimprovement
Image default
Eten en drinken

Deze insecten kwekerij is dé specialist in voedseldieren

Bent u op zoek naar een specialist in voedseldieren? Bekijk dan eens de website van De Sprinkplank. Dit bedrijf is in 1998 opgericht en is als insecten kwekerij begonnen met de kweek van huiskrekels en sprinkhanen. Over de afgelopen jaren hebben ze zich steeds verder ontwikkeld en gespecialiseerd in de kweek van deze insecten. Hierdoor kunnen ze nu de beste kwaliteit sprinkhanen aanbieden. U kunt bij deze specialist terecht voor grote volumes sprinkhanen die tegen een scherpe prijs aangeboden worden.

Insecten voor humane consumptie

Naast voedsel voor dieren worden insecten ook steeds vaker gebruikt voor humane consumptie. Om aan de eisen van menselijke voeding te kunnen voldoen, staat De Sprinkplank aangemeld bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) als levensmiddelenbedrijf. Ze voldoen aan de strenge hygiënische eisen om humane voeding te mogen produceren. Omdat deze specialist zowel diervoeding als menselijke voeding produceert, zorgen ze voor een strikte scheiding van de food en feed tak van het bedrijf. Wanneer u bij deze insecten kwekerij producten voor humane consumptie wilt kopen, heeft u de keuze uit verschillende insecten. Zo kunt u kiezen voor sprinkhanen, maar ook krekels en meelwormen zijn mogelijk. De insecten worden ingevroren verkocht. Hierdoor blijven ze tot wel twaalf maanden goed.

Neem contact op met deze specialist en geef direct uw bestelling door

Wilt u ook voedseldieren kopen voor dierenvoeding of voor menselijke consumptie? Bekijk dan de website van De Sprinkplank voor meer informatie. Ook is het mogelijk om contact op te nemen met deze insecten kwekerij via de contactgegevens op hun website. Ze vertellen u graag meer over hun producten en de mogelijkheden. Indien gewenst voorzien ze u ook van advies op maat. Door hun jarenlange ervaring kunnen ze u alles over de verschillende producten vertellen. Wilt u direct een bestelling doorgeven? Dit kan eenvoudig telefonisch. De prijzen verschillen per bestelling en zijn op aanvraag.

https://sprinkplank.nl/