Artscattleimprovement
Image default
Beauty en verzorging

Laat je hair weave zetten bij een van de vestigingen van deze salon

Een hair weave is een fijne manier om je haar te verlengen. Als je dun haar hebt, kun je er met hairextensions voor zorgen dat je haar er voller uitziet. Bij de Hairweave Company bevestigen ze haarverlengstukken op een veilige en zeer vakkundige manier. Dankzij de professionaliteit van de medewerkers die werken in deze salons straal jij straks weer met je prachtige hair weaves. Er zijn twee soorten haar waar je uit kunt kiezen: Silk Hair en Human Hair. Op Silk Hair ontvang je vijf jaar kwaliteitsgarantie én zes weken bevestigingsgarantie. Dat is een fijne service die je kunt verwachten bij dit fijne hairweavebedrijf.

Welke methode gebruiken de medewerkers in de salons om de hair weave te bevestigen?

In alle salons van de Hairweave Company wordt er gebruikgemaakt van een veilige en unieke manier om jouw hair weave te bevestigen. Dit gebeurt met een flexibele rubberen bevestiging die flinterdun is en de kapper met een draad bevestigt aan je eigen haar. Door deze methode groeit de hairextension mee met je eigen haar. Het haarverlengstuk blijft ongeveer twee tot vier maanden goed zitten, daarna is het wel belangrijk dat je deze opnieuw omhoog laat bevestigen in een van de salons. Zo heb je heel lang plezier van je hair weave en is het niet nodig om telkens een nieuwe haarextensie aan te schaffen.

Maak een afspraak en geniet van je haarverlenging

Profiteer van de all-inservice van de salons van dit bedrijf. De kappers plaatsen, knippen en stylen tijdens de afspraak jouw hair weave geheel naar wens. Uiteraard is verven dan ook mogelijk, wel afhankelijk van of je Silk Hair of Human Hair hebt gekozen. Laat je vooral adviseren door een van de medewerkers tijdens jouw afspraak in een salon en geniet weer een paar maanden van een frisse en stijlvolle uitstraling. Maak vandaag nog je afspraak via de contactgegevens die je vind op de website van de Hairweave Company.