Artscattleimprovement
Image default
Beauty en verzorging

Raak uw kraaienpootjes kwijt dankzij botox

Kraaienpootjes kwijtraken? Het is een vervelend probleem. Gelukkig zijn er manieren om ze te bestrijden. U kunt onder meer kraaienpootjes met botox kwijtraken. De ingreep is vrij eenvoudig en het resultaat is vaak ideaal. Wilt u weten waar in Blaricum of omgeving u kraaienpootjes met botox kunt laten bestrijden? Het antwoord is hier: bij kliniek de Medici natuurlijk. Het verminderen van kraaienpootjes met botox is een fluitje van een cent. Een reeks lachrimpels kan heel charmant zijn, maar als deze te diep worden kunt u ze als storend ervaren. Kraaienpootjes ontstaan vooral door veel blootstelling aan zon en de activiteit van roken. Lachen en met de ogen knijpen kan ertoe leiden dat de rimpels er nog dieper uitzien. Kraaienpootjes ontstaan als de elasticiteit in de huid en het onderhuids volume minder worden. Hoe minder elastisch en hoe minder volume, hoe dieper de kraaienpootjes zullen worden.

Verminderen van storende kraaienpootjes

Je vermindert kraaienpootjes met botox, of te wel: botuline toxine. Dit is de beste manier om de ontluikende kraaienpootjes in de kiem te smoren. Door botox te injecteren in de huid bij de ooghoeken gaat u rimpels succesvol tegen. De behandeling zorgt ervoor dat u zonder zorgen weer kunt lachen. Als de spier rond het oog ontspannen raakt, verminderen de lachrimpels. Het gevolg is dat de huid gladder wordt en de ogen meer open komen te staan. Voor het succesvol gebruiken van botox in Blaricum en omgeving gaat u naar kliniek de Medici.

Prettige gevolgen van botox

Als er botox wordt gebruikt zullen lachrimpels bij de wangen en onder de ogen komen te vervagen. Bij diepe kraaienpootjes kan een aanvullende filler behandeling soms uitkomst bieden. Wat bij u het beste past, zal door de cosmetisch arts uitvoerig met u bekeken worden. Een geheel vrijblijvend consult maakt duidelijk hoe uw kraaienpootjes met botox kunnen worden aangepakt. Het gevolg is dat u weer vol zelfvertrouwen over straat durft gaan.

https://kliniekdemedici.nl/