Artscattleimprovement
Image default
Auto's en Motoren

Suzuki motor kopen

Wil jij graag een Suzuki motor kopen? Een motor koop je natuurlijk bij Suzuki. Suzuki is één van de grootste motor fabrikanten ter wereld. Dit Japanse motorfietsmerk heeft een lange traditie. Het bestaat namelijk al sinds begin 1900. In het begin zijn de oprichters gestart met weefgetouwen en wapens, later werd dit de fabricage van auto’s. De eerste motor van Suzuki werd gebouwd in 1951. Suzuki heeft het produceren van motoren geoptimaliseerd door de jaren heen. Suzuki heeft alles. Op zoek naar een superbike, naked of toermotorfiets van Suzuki, het merk heeft alles. Alle motoren zijn met zorg samengesteld. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de hoeveelheid ervaring die Suzuki heeft van het produceren van motoren. Dankzij deze ervaring weet jij waar je op stapt, en dat is een kwalitatief sterke motor.

Specificaties

 

Wanneer je een motor gaat kopen moet je goed kijken naar de specificaties. Iedere motor heeft natuurlijk eigen kenmerken. Allereerst moet je voor jezelf een budget in gedachten hebben, want dit is een erg bepalende factor. Denk ook aan de kosten na de aanschaf, zoals onderhoud, belasting en de verzekering. Wanneer een nieuwe motor volledig aansluit op jouw wensen is het belangrijk om een proefrit te gaan maken. Let bij een proefrit op een aantal dingen. De wendbaarheid is erg belangrijk, geeft de motor je vertrouwen? Het is ook belangrijk om de remmen te testen, want je moet weten hoelang het duurt totdat je stilstaat.

Trekt de motor soepel op en voelt het controleerbaar? Wanneer je veel gaat rijden, is comfort ook belangrijk. En niet geheel onbelangrijk, kom je met je voeten bij de grond? Heb je een keer motor pechhulp nodig? Schakel dan RoadGuard in. Bij RoadGuard wordt er een pechhulpverlener gestuurd die in de buurt is. De monteur is dan binnen 30 minuten bij je.