Artscattleimprovement
Image default
Auto's en Motoren

Snel je rijbewijs halen met hulp van 123-Theorie

Ben jij hard bezig met rijlessen in jouw woonplaats Den Haag zodat jij zo snel mogelijk je rijbewijs kan behalen? Om je rijbewijs te kunnen halen moet je twee examens afleggen: het theorie examen en het praktijk examen. Het theorie examen is het gedeelte waar de meeste mensen flink tegenop zien. Je moet een hoop theorie in je hoofd stampen en dat is niet altijd makkelijk in je eentje. 123-Theorie heeft hier een geniale oplossing voor: een steengoede cursus theorie in 1 dag in Den Haag!

Cursus met veel voordelen en extra’s

Samen met 123-Theorie en allemaal andere gezellige cursisten het theorie gedeelte aanleren, dat is een fijne oplossing toch? Want op deze manier wordt saai leren toch een stuk leuker en makkelijker.

Onze theoriecursus biedt meerdere voordelen:

  • De cursus heeft maar de duur van 1 dag, je hoeft dus niet meerdere vrije dagen op te offeren aan het leren van theorie. En als het goed is wandel je aan het eind van de cursusdag met het theoriecertificaat in handen het CBR uit. Want nadat wij jou de theorie goed hebben aangeleerd ga je diezelfde middag nog het officiële CBR examen maken.
  • Je hoeft geen dure, saaie, dikke theorieboeken aan te schaffen. Met onze methode leren we je alle theorie uitstekend aan door middel van duidelijke klassikale uitleg, praktijkvoorbeelden en oefenexamens.
  • De meest slimme trucjes en ezelsbruggetjes die je van ons krijgt zorgen ervoor dat je de theorie super goed zal onthouden. Ook handig voor tijdens de praktijklessen.
  • Je kan genieten van een all-in theoriecursus. Het cursusmateriaal, de overheerlijke lunch, de reservering voor een examenplek bij het CBR en vervoer richting het CBR en terug zijn allemaal in de cursusprijs inbegrepen. De prijs van de theoriecursus is €136,- (dit is inclusief de examenkosten bij het CBR).
  • Iedereen vanaf 17 jaar kan met onze cursus meedoen. Ook mensen met problematiek (denk aan ADHD, dyslexie, taalachterstand, concentratieproblemen) zijn welkom bij ons en kunnen door onze lesmethode en ervaring van de docent prima meekomen.

Cursuslocaties door heel Nederland

Woon jij aan de andere kant van het land in Eindhoven en zie je het heel erg zitten om mee te doen met onze cursus? Maar is Den Haag een beetje te ver voor je? Je kunt meedoen aan onze cursus theorie in 1 dag in Eindhoven! Met locaties door heel Nederland maken wij het voor iedereen mogelijk om onze cursus te komen volgen en op de cursusdag nog te slagen!

https://www.123-theorie.nl/