Artscattleimprovement
Image default
Sport

Start thuis of in de sportschool met EMS training

EMS is een nieuwe, flink opkomende manier van sporten. Het is veilig, je boekt er enorme successen mee en het kost weinig tijd. StimaWELL is aanbieder van de beste EMS producten. Gedurende jaren hebben we bij StimaWELL voortdurend gemeten, onderzocht en nieuwe technologieën ontwikkeld. EMS trainingen zijn niet alleen veiliger, efficiënter, comfortabeler en aangenamer; door de multilevel modulatie is het ook duurzamer.

Professionele diensten en producten

StimaWELL levert professionele diensten op het gebied van innovatieve fitnesstechnologieën. Naast onze hoogwaardige producten, zoals het EMS trainer apparaat, bieden wij uitgebreide diensten, zoals lesvideo’s, klantgerichte technische ondersteuning en kant-en-klaar verkoop- en marketingmateriaal. Ons deskundige EMS-team draagt bij aan het succes van ons bedrijf, jouw sportschool en de mogelijkheid voor jou om op de beste manier thuis te kunnen sporten.  

Zowel onze EMS trainer apparaten als de trainingspakken voldoen aan alle wettelijke eisen, zijn medisch gekeurd en gecertificeerd.

Diverse doelen te behalen met EMS

Met de EMS training kun je meerdere doelen behalen. Afvallen met EMS, sterke spieren krijgen met EMS, betere stofwisseling krijgen met EMS, je figuur verbeteren met EMS, je goed kunnen ontspannen met EMS. Daarbij is EMS training geschikt voor beginnende sporters en gevorderde sporters, maar ook voor mensen met een lichamelijke beperking die hierdoor minder mobiel zijn, mensen met een acute of chronische blessure of na revalidatie. 

Tot voor kort werd er tijdens een EMS training altijd een nat trainingspak gedragen door de sporter. Dit pak moest, voordat het aangetrokken werd, altijd eerst nat gemaakt worden met behulp van een spons of een plantenspuit.

Er is nu een nieuw trainingspak ontwikkeld: het droge Tec Suit trainingspak. In dit pak zijn droge elektroden geïntegreerd die uitermate modern zijn. De spieren worden gericht, optimaal en op een aangename manier aangesproken. De intensiteit van de elektrische stimulatie is optimaal waardoor de prestatie verbeterd. Met dit nieuwste trainingspak wordt de voorbereiding voor een sportsessie nog korter. Het pak hoeft niet nat gemaakt te worden, wat aanzienlijk in tijd scheelt. Losse kabels en bandelektroden is verleden tijd, in dit pak is alles netjes geïntegreerd.

https://ikwilstimawell.nl/