Artscattleimprovement
Image default
Dienstverlening

Bij dakdekkersbedrijf De Dakmakers staat kwaliteit boven alles

Voor een snelle dakreparatie in Zoetermeer, bij wie kan je dan terecht? Bij De Dakmakers! Dakdekkersbedrijf De Dakmakers gaat al vele jaren mee. Al meer dan 35 jaar beklimmen wij dagelijks platte daken en in deze lange tijd hebben wij al het nodige voorbij zien komen. Door de jaren heen hebben wij gekke, moeilijke, uitdagende, leuke en heftige dingen op daken gezien. We hebben daken gerepareerd, gerenoveerd, onderhouden en verduurzaamd. Door verschillende projecten van diverse opdrachtgevers uitgevoerd te hebben, hebben wij enorm veel geleerd en enorm veel kennis en ervaring opgedaan. Niets is ons dan ook te gek. Iedere uitdaging pakken wij met beide handen aan. Sterker nog, wij worden als team erg enthousiast van een leuke uitdaging.

Wij zijn nuchter, kordaat en komen onze afspraken na

Wij zijn nuchter, gedreven, secuur, praktisch en kordaat. We staan met beide benen op de grond. Hoewel, in ons geval staan we eigenlijk met beide benen op een dak. En dat vinden we heerlijk, zodra wij een dak mogen beklimmen gaan we nog een beetje extra stralen.

Ons hart ligt bij ons vak. We doen niets liever dan onze klanten uit de brand helpen door een spoedreparatie uit te voeren, mee te denken over het verduurzamen van een dak en het beste onderhoud te plegen zodat onze klanten verzekerd zijn van een gezond dak boven hun hoofd.

Wat voor soort opdracht wij ook uitvoeren, een reparatie op het dak van een woonhuis of een renovatie van een dak van een groot bedrijf, wij gaan altijd uiterst veilig te werk. Want hoe leuk wij het ook vinden om op grote hoogte te werken, dit moet vanzelfsprekend wel uiterst veilig gebeuren. Daarom maken wij ook altijd gebruik van een valbeveiliging en voeren we ons werk uit volgens de vak richtlijnen. En natuurlijk is iedereen in ons team volledig gecertificeerd.  

Service door heel Nederland

Het Dakmakers-team kan snel ter plekke zijn in Zoetermeer, maar ook voor dakonderhoud, een dakrenovatie, verduurzaming of een dakreparatie in Amsterdam, Gouda, Rotterdam en Hoofddorp zijn wij in een mum van tijd ter plaatse. Dikwijls zijn wij in de provincies Zuid Holland, Noord Holland en Utrecht te vinden, waaronder veel in de Randstad en ’t Groene Hart. Maar ook klanten buiten deze gebieden brengen wij graag een bezoekje.  

https://www.dakmakers.nl/