Artscattleimprovement
Image default
Dienstverlening

Alle Rommel Opgeruimd: voor het ontruimen van woningen

Op korte termijn een huis leegruimen?  Alle Rommel Opgeruimd is u graag van dienst. Dit familiebedrijf heeft veel ervaring. De klanten zijn stuk voor stuk tevreden. En de kosten van ontruimen na overlijden? Daarover hoeft u zich echt geen zorgen te maken. Er zijn verschillende situaties te bedenken waarvoor u Alle Rommel Opgeruimd kunt inschakelen. Uw vader of moeder is overleden. Een familielid of dierbare vriend staat op het punt naar een verzorgingstehuis te gaan. U gaat voor een paar jaar naar het buitenland voor uw werk. In al deze gevallen is het zaak de woning op tijd, netjes en schoon achter te laten. Bij Alle Rommel Opgeruimd weten ze precies welke eisen woningbouwcorporaties en huiseigenaren tegenwoordig stellen. ‘In de oorspronkelijke staat’ of ‘bezemschoon’: u kunt het met een gerust hart overlaten aan ARO.

Wij leggen u graag uit hoe ARO te werk gaat

Stap 1: u neemt contact op met de klantenservice. U omschrijft de situatie, vertelt wat u nodig heeft en verwacht. De klantenservicemedewerker zal een aantal vragen stellen, uitleggen wat de mogelijkheden zijn en een prijsindicatie geven.

Stap 2: iemand van het Alle Rommel Opgeruimd-team komt langs voor een bezichtiging en neemt met u de aanstaande werkzaamheden door. Voor deze afspraak hoeft u niet te betalen.

Er wordt desgewenst een voorlopige datum geprikt voor de woningontruiming.

Stap 3: U ontvangt de offerte. Dit kan per post of mail, aan u de keuze. De offerte is vrijblijvend; zolang u niet akkoord bent gegaan, zit u nergens aan vast.

Stap 4: Nadat u uw handtekening onder de offerte heeft gezet, wordt de klus definitief ingepland.

Alle Rommel Opgeruimd werkt niet alleen tijdens kantoortijden. U kunt ’s avonds en in het weekend gerust bellen met vragen, verzoekjes et cetera. Het leeghalen en schoonmaken van de woning gebeurt altijd zo snel mogelijk. Op zaterdag, zondag en tijdens de avonduren kan gewoon doorgewerkt worden.

https://www.allerommelopgeruimd.nl/