Artscattleimprovement
Image default
Dienstverlening

Visrestaurant de Tjotter

Restaurant in Harlingen aan het water

 

Heerlijk dineren in een goed restaurant in Harlingen? U bent van harte welkom bij Visrestaurant de Tjotter! Wij zijn hét visrestaurant in Harlingen én hebben de enige echte oesterbar van Nederland. Altijd geniet u bij ons van de dagverse vangst aan vis, schelp- en schaaldieren: rechtstreeks uit de zee. En dit proeft u!

Ons visrestaurant in Harlingen; verser wordt het niet!

Gaat u eten in Harlingen bij de visspecialist; dan verwacht u natuurlijk een hoge kwaliteit. Dat is precies wat wij u durven te garanderen! Bij visrestaurant de Tjotter werken we met dagverse vangst afkomstig van de Harlinger visafslag. Ons restaurant is gelegen aan de Noorderhaven; waar de zoute zeelucht u tegemoet waait.

Moderne kookstijl met gezonde mineralen

Onze keuken hanteert een moderne kookstijl met Belgische invloeden. Dit levert een heerlijke en unieke combinatie op. Zo kookt onze brigade vaak met zeewier; wat een bijzondere smaak oplevert, maar ook vele gezonde mineralen bevat. Proef bijvoorbeeld onze zeewierkroketten; een heuse smaakexplosie.

 

Of geniet van onze oesters in de oesterbar. Hier heeft u de keuze uit oesters die op diverse manieren worden bereidt; gepocheerd of bijvoorbeeld op ijs geserveerd.

Visrestaurant met vegetarische- en vleesgerechten

Bent u geen visliefhebber? Of bent u in gezelschap van mensen die niet van vis houden of het niet mogen eten? Geen enkel probleem. Ondanks dat wij een visrestaurant in Harlingen zijn, serveren wij ook heerlijke vegetarische en vleesgerechten!

Een avond dineren als cadeau!

Wilt u iemand bedanken? Of is er iemand jarig? U kunt ook een avondje dineren of een middagje lunchen in Harlingen cadeau doen! Wij beschikken over een cadeaushop waar u online een dinercheque kunt bestellen. Verras iemand met een heerlijke lunch; bijvoorbeeld uw moeder. Plan een onverwachte romantische date met uw partner. Of kies voor een arrangement voor uzelf. Waarom? Nou! Waarom niet!? Soms mag u uzelf ook wel eens iets cadeau doen, vindt u niet?

Reserveren bij ons visrestaurant in Harlingen!

Wilt u komen genieten van de meest verse vis of overheerlijke oesters? Dan heten wij van Restaurant de Tjotter u van harte welkom in ons visrestaurant in Harlingen! Reserveer nu online of doe dit telefonisch. U kunt ons ook altijd bellen indien u vragen heeft. Neem gerust contact op. Ook wanneer u bijvoorbeeld speciale wensen rondom bijvoorbeeld een dieet wilt doorgeven. Wij staan u graag te woord.