Artscattleimprovement
Image default
Eten en drinken

Catering Nijmegen maakt uw bedrijfsfeest, bijeenkomst of borrel compleet

De catering van Uit-koken in omgeving Nijmegen is er niet alleen voor wie een familiefeest of trouwdag organiseert. U kunt hier ook terecht als u catering zoekt voor een evenement binnen uw bedrijf. De open dag of workshopdag is pas compleet als u werknemers of collega’s ook een fijn hapje en drankje kunt aanbieden. Geef simpelweg uw wensen door en dan gaat het team van koks voor u aan de slag. Ook servies en afwas worden geregeld zodat u verder nergens aan hoeft te denken. Simpel geregeld, vers bereid en met vele opties, dat is catering in omgeving Nijmegen die wat goeds op tafel zet. En zoekt u nog een idee voor een teambuildingdag of uitje? Dan is een kookcursus in Nijmegen bij Uit-koken een leuke optie.

Lunch, buffet en meer

Bij een conferentie of bijeenkomst hoort een hapje en een drankje. Een mooi uitgeruste buffettafel geeft de aanwezigen de kans om tussen de activiteiten en praatjes door zelf iets lekkers te pakken. Uit-koken catering in omgeving Nijmegen kan voor u buffetten regelen van bijvoorbeeld brood, soep, salades en hapjes. Een buffet in het thema van de keuken van een land kan ook, een leuke optie als u buitenlandse zakenpartners verwacht. Ook een lunch met broodjes en hapjes kan verzorgd worden. Of overleg hoe u uw bedrijfsborrel wilt aankleden.

Een bedrijfsmaaltijd op tafel zetten

Een maaltijd voor een grote groep personen verzorgen is geen uitdaging met de hulp van de catering of na het volgen van een kookcursus van Uit-koken in omgeving Nijmegen. Uw bedrijfsfeest in de regio Nijmegen is voor een bescheiden prijs voorzien van een vers en lekker diner of kies ervoor om een kookcursus te organiseren. Uit-koken biedt maaltijdopties in verschillende prijsklassen aan voor grote groepen vanaf vijftien personen. Vlees en vegetarisch zijn allebei mogelijk en de maaltijd is uit te breiden met extra’s als soep en toetjes. Zo biedt u uw werknemers of collega’s iets lekkers aan en kan er gemakkelijk en gezellig samen gegeten worden. Bestellen kan telefonisch of via de website.