Artscattleimprovement
Image default
Bedrijven

Ford occasions met uitstekende garantie

Wilt u keuze hebben uit een ruim aanbod Ford occasions? Dan bent u bij Ardea Auto aan het juiste adres. Hier vindt u occasions van prima kwaliteit. Deze auto’s worden ingekocht via een strenge selectie en zijn daarom in topconditie. Als u een Ford Occasion bij Ardea Auto koopt, krijgt u daar twee jaar garantie bij. Deze SternGarant polis garandeert u dekking bij onder meer het vervangen of repareren van defecte onderdelen. Ook bent u verzekerd van directe hulp als u onderweg te maken krijgt met schade, pech of een ongeval. Naast Ford occasions kunt u bij Ardea Auto ook terecht voor Ford bedrijfswagens.

Voordelen van Ford occasions met SternGarant

Als u een occasion koopt, wilt u zeker weten dat de auto van goede kwaliteit is. Daarom is er bij een Ford Occasion van Ardea Auto een NAP-pas beschikbaar, waarmee u inzicht krijgt in de gereden kilometers. Daarmee wordt bevestigd dat de huidige kilometerstand klopt. Ook wat betreft het onderhoud wordt een boekje opengedaan. Zo weet u welk onderhoud de auto tot nu toe heeft gehad. Naast de twee jaar garantie met uitgebreide dekking, krijgt u bovendien korting op banden en accessoires.

Over Ardea Auto

De geschiedenis van Ardea Auto als leverancier van onder andere Ford occasions en Ford bedrijfswagens gaat zo’n 90 jaar terug. Inmiddels telt het bedrijf zestien vestigingen in Noord-Holland en Zuid-Holland en staat bekend om de uitstekende service en grote klantvriendelijkheid. Als grootste Ford dealer van Nederland wil het bedrijf vooral investeren in een goede relatie met de klant. Daarbij speelt persoonlijk contact een belangrijke rol. Het bedrijf is onderdeel van Stern Groep en voert een beleid waarbij duurzaamheid een thema is dat veel aandacht krijgt.

Ook voor Ford bedrijfswagens

Zoekt u een bedrijfswagen voor uzelf of wilt u een wagenpark samenstellen? De ervaren accountmanagers van Ardea Auto gaan graag met u in gesprek voor een kennismaking of persoonlijk advies. U heeft keuze uit diverse modellen Ford bedrijfswagens, bijvoorbeeld de Ford Transit en de Ford Ranger. Het is mogelijk uw Ford bedrijfswagen te financieren met een regeling die afgestemd is op uw situatie als ondernemer. Hierbij bepaalt u zelf de looptijd en wordt u economisch eigenaar van de auto. Ook kunt u gebruik maken van de investeringsaftrek.