Artscattleimprovement
Image default
Bedrijven

Achter het stuur zitten van een nieuwe auto

Voor zover we weten, is niemand ooit opgewonden geweest om achter het stuur van een minibusje te kruipen – ze zijn gewoon niet sexy op welke manier, vorm of vorm dan ook. Maar het valt niet te ontkennen wat ze te bieden hebben op het gebied van de draagkracht en de ruimte in de uitrusting. Er is veel hoofdruimte, beenruimte en een enorme hoeveelheid ruimte voor al je spullen.

En deze heeft een nog verleidelijker metriek: maar liefst 84 mijl naar de gallon (bij gebruik van zowel gas als elektriciteit). Maar voordat je te opgewonden raakt, is het de moeite waard om er op te wijzen dat er een paar nadelen zijn. Dat MPG-cijfer is slechts zo goed als uw toegang tot elektriciteit – dus u moet er zeker van zijn dat u, wanneer u op pad gaat, toegang hebt tot een Level II-lader of een standaard stopcontact naast de 120 volt lader. De elektrische batterij zal slechts 2 uur nodig hebben om op te laden bij een Level II lader (niet slecht, als je ’s nachts stilstaat), maar als je er geen kunt vinden en je een stopcontact moet gebruiken, zal het een stuk langer duren. Dat is een kleine prijs om te betalen voor het brandstofverbruik.

Car Bags is een aanbieder van reistassen voor auto’s van alle merken. Car Bags biedt al jarenlang hoogwaardige auto reistassen aan voor iedere auto eigenaar. Bezoek de website van Car Bags voor het gehele aanbod aan auto reistassen.

Nee, een Chrysler minibusje is niet de enige plug-in hybride op onze lijst – dat zou absurd zijn. Als u geen grote familie of een groep metgezellen op reis heeft, wilt u misschien iets leukers en leukers bekijken, zoals de 330e iPerformance sedan van BMW. Een lid van de legendarische Series 3-familie, dit is een luxe 4-deurs auto met een door en door prestatiestamboom. In feite heeft hij een indrukwekkend vermogen van 248 pk onder de motorkap, wat alleen maar wordt versterkt door het feit dat deze hybride ook tot 71 mijl tot op de gallon kan rijden. Zeker, het is geen supercar – maar het is nauwelijks saai. Echt, dit ding vindt een uitstekende balans van stijl, capaciteit en luxe – vooral voor de prijs. Het is niet wat we zouden kunnen noemen goedkoop, maar het zal niet failliet u, ook niet.

Hoewel de meeste mensen zouden kunnen kijken naar de magere 16/23 MPG van de voorsteden en het belachelijk vinden om dit een voertuig van de wegreis te noemen, stellen wij dat dit monster het elders goedmaakt. Om te beginnen, kon u praktisch een volledig honkbalteam passen. En elke ruimte die niet wordt ingenomen door een carrosserie kan worden gevuld met alle mogelijke spullen. In feite, kon u letterlijk een kajak in de lengte van deze SUV passen en nog ruimte voor passagiers en meer materiaal hebben.

De ruimte binnenin is absurd – het zou ons niet verbazen als je van de ene kant naar de andere zou kunnen schreeuwen en een echo zou kunnen horen. Daar stopt het ook niet. Dit monster heeft ook de mogelijkheid om tot 6.300 pond te slepen. Dat betekent dat je, als je dat wilt, ook een kampeerwagen achter je aan kunt trekken – en niet een kleine. Dit ding is een tank in meerdere betekenissen van het woord en verdient absoluut een plaatsje op deze lijst.

Lang voordat de Wagon Queen Family Truckster in de komediefilm National Lampoon’s Vacation verscheen, was de stationwagon al een belangrijk onderdeel van de cross country road trip voertuigen. Maar de oude doorn in het oog is verleden tijd, zelfs voor Volvo – een merk dat een geschiedenis heeft van bijzonder onsexy zijn. Kijk maar eens naar hun V90 Cross Country Inscription, als u hem niet koopt. Ja, hij heeft nog steeds de klassieke, langgerekte carrosserie van een wagen, maar daar begint de traditionele stop en het hedendaagse. Al het andere aan deze auto is prachtig. Van de 53,9 kubieke meter laadruimte tot het hightech entertainmentsysteem met touchscreen en de optionele 316 pk sterke motor onder de motorkap – deze Volvo overtroeft alle verwachtingen en is zeker een geweldige auto voor een roadtrip.

Terwijl Volvo zijn geschiedenis herschrijft met verrassende nieuwe aanbiedingen, lijkt Land Rover met de Range Rover-lijn – en dat is een zeer goede zaak – op koers te blijven met de Range Rover-lijn die in de stad wordt bewoond.

Car Bags is een aanbieder van reistassen voor auto’s van alle merken. Car Bags biedt al jarenlang hoogwaardige auto reistassen aan voor iedere auto eigenaar. Bezoek de website van Car Bags voor het gehele aanbod aan auto reistassen.

Dat wil niet zeggen dat er niets nieuws is aan deze luxueuze SUV, want hij is zeker verfijnder en gestileerder dan de vorige modellen, maar het hele pakket sluit zeker aan bij onze verwachtingen van dit legendarische Britse merk. All-wheel-drive is standaard, net als een dual-touchscreen dashboard en een prachtig gestroomlijnd exterieur. Echt, dit is gewoon weer een voorbeeld van alle goede dingen. En, als u het zich kunt veroorloven, zijn er ook een aantal hoogwaardige uitrustingen die het overwegen waard zijn.

We zijn er vrij zeker van dat als je AMG een oude roestige pedaalauto zou geven om op te knappen, ze je een luxueuze prestatie-superauto zouden kunnen teruggeven – hun talent is niet schuw van verbazingwekkend. Zeker als je bedenkt hoezeer ze erin slagen om het toch al indrukwekkende aanbod van Mercedes-Benz te verbeteren. Hun E63 S Wagon is geen uitzondering. En het is de perfecte manier om iedereen die nog steeds vindt dat een stationwagon niet sexy kan zijn, te laten zien dat hij of zij niet sexy kan zijn.

Met een maar liefst 603 pk V8-motor kan deze roadtrip auto je van kust tot kust brengen zonder dat je de kans hebt om echt te genieten van alles wat het interieur te bieden heeft – en dat is nogal wat. Natuurlijk is het brandstofverbruik niet het beste, maar dat is niet wat je zou willen van een prestatievoertuig als dit. Plus, de laadruimte is nog steeds overvloedig – hoewel u misschien gewoon alles achter u wilt laten en wilt rijden.

https://www.car-bags.com