Artscattleimprovement
Image default
Business / Food and Related Products

Waarom je NU op vakantie wilt naar Griekenland

Weet je nog niet waar jouw volgende reis naartoe moet gaan? Dan moet je zeker dit artikel even verder lezen. Wij leggen je namelijk uit waarom je het liefst morgen al in het vliegtuig naar Griekenland stapt. 

 

Zon, zon en nog eens zon

Wie wil dat nou niet? Een heerlijke zonvakantie Griekenland. Griekenland is het perfecte land voor alle zonaanbidders onder ons. Griekenland en haar prachtige eilanden kennen talloze zonuren per jaar. Zelfs wanneer het hier totaal geen lekker weer meer is, kun je in Griekenland nog even lekker genieten van de nazomer op het strand of aan het zwembad. 

 

De stranden

Griekenland kent duizenden eilanden. De een een stuk groter dan de ander, maar allemaal zijn ze prachtig. Het is dan ook niet gek dat hier honderden prachtige stranden tussen zitten. Wanneer je naar Griekenland op vakantie gaat, is de kans groot dat er ergens in de buurt een parelwit strand ligt, met een helderblauwe zee. Dat wil toch iedereen? Ook voor surfers is Griekenland een walhalla. Er zijn genoeg strandjes waar altijd de perfecte wind staat voor wanneer je eens lekker wilt gaan surfen of zeilen. 

 

Eilandhoppen

Zoals hierboven al benoemd werd, horen er hartstikke veel eilanden bij Griekenland. En het leukste hiervan is dat je gemakkelijk kunt eilandhoppen. Zo kan je tijdens een vakantie van drie weken ontzettend veel verschillende delen van het land zien! Zoek je een wat rustiger eiland om je vakantie te beginnen? Dan is Zakynthos het eiland waar je moet zijn. Voor de feestjes ga je naar Kreta en wanneer je wilt genieten van een prachtige zonsop- en ondergang zit je goed op Santorini. 

 

De bevolking

De Griekse bevolking is ontzettend gastvrij, dit is een van de redenen waarom mensen het zo fijn vinden om naar Griekenland op vakantie te gaan. Ze staan altijd voor je klaar en het maakt ze niet uit of je een local bent, of een toerist. 

https://vakantiegriekenland.nl/