Artscattleimprovement
Image default
Business / Food and Related Products

Hoe beveilig jij je huis?

Wanneer je net in een nieuw huis bent gaan wonen, kan het nog wel eens spannend zijn om voor het eerst het huis onbemand achter te laten. Wat als er ineens een inbreker binnendringt, zonder dat jij het door hebt omdat je even naar de stad bent gegaan? Stel dat er ineens iemand door de tuin jouw achterdeur kan bereiken, terwijl jij net bent vergeten de deur op slot te doen? Hoewel deze scenario’s vaak onwaarschijnlijk zijn, kan het je wel overkomen. Hoe zorg je er dan in de eerste instantie zelf voor dat jouw huis beveiligd is tegen inbrekers en wat zijn de voordelen van huisbeveiliging met een camerasysteem? Groenewegen Delft legt het je allemaal uit.

Professioneel hang- en sluitwerk

Allereerst is het natuurlijk van belang om goede sloten op de deuren te hebben, wanneer je jouw huis wil beveiligen tegen ongewensten. Er zijn door de politie specifieke eisen opgesteld om een huis ‘beveiligd’ te kunnen noemen, waarbij er dus gebruik gemaakt is van kwalitatieve sloten op zowel deuren als ramen. Niet alleen maak je het door goed hang- en sluitwerk moeilijker voor inbrekers om achter jouw ramen en deuren te komen, maar ook schik je de boeven hier vaak al mee af. Wanneer een inbreker namelijk een goed beveiligd huis ziet, zal hij waarschijnlijk een ander huis als prooi kiezen.

Camerasystemen voor woningen

Vind jij het niet voldoende als het huis slechts met professionele hang- en sluitsloten beveiligd is? Kies dan voor een professioneel camerasysteem van Groenewegen Delft, waarmee jij het huis optimaal beveiligd. Deze Alarminstallatie werkt met detectoren, die alarm zullen slaan wanneer er een inbreker zich in huis bevindt  of wanneer er sprake is van brand. Met dit alarmsysteem huis hoef jij je dus niet langer meer zorgen te maken over eventuele gevaren, als jij je even niet in huis begeeft.

https://www.groenewegendelft.nl/