Artscattleimprovement
Image default
Business / Food and Related Products

Verf bestellen voor binnenhuis klussen

Binnen en buiten verven is een groot verschil. Desondanks blijkt de verf van Moose Färg voor beide gevallen uitermate geschikt te zijn. Voor binnenhuis klussen kan de verf namelijk egaal drogen, waardoor verfstrepen jouw verfwerk niet zullen verpesten. Ook kunnen vlekken op het verfwerk verwijderd worden met een vochtige doek en een groene zeep, zonder dat dit op zichzelf vlekken achterlaat. Een ander voordeel van Moose Färgs kalkverf muur is het feit dat de verf een fijne geur heeft, waardoor je niet nog weken last zal hebben van een sterke verfgeur. Klinkt dat niet als muziek in jouw oren? Op de website van Moose Färg kun je de verf bestellen!

Binnen verven is voor velen geen pretje door de vervelende geur van verf. Gelukkig is dat met Moose Färg al één zorg minder, omdat deze verf een prettige geur achterlaat. Daarnaast blijken de kleuren van Moose Färg een indrukwekkend effect te hebben op behang of muren. Het matte waas op de muur lijkt nog sterker dan krijtverf of andere kalkverven, waardoor Moose Färg geheel bereikt wat het belooft. Zorg er echter wel voor dat je Moose Färg goed laat drogen op de juiste temperatuur en luchtvochtigheid voor het mooiste resultaat. Om die reden is het van belang om niet direct de muur af te nemen met een doek of water, want de verf moet de tijd krijgen om uit te harden. Bovendien zal de verf pas daadwerkelijk watervast zijn na een week.

Is jouw klus geklaard, maar zijn jouw handen en kleding vies geworden? Dan kan Moose Färg gelukkig eenvoudig verwijderd worden. Met water en zeep moet het snel geklaard zijn, al biedt Moose Färg ook Moose Linsapa voor hardnekkige verfvlekken. Wacht nooit te lang met het verwijderen van verf uit kleding, want dit zal alleen maar lastiger worden naarmate je langer wacht.

https://www.moosefarg.nl/