Artscattleimprovement
Image default
Bedrijven

Digitaal advies: De toekomst?

Traditioneel gezien werkt de adviesindustrie vaak op de zelfde manier. U wordt benaderd of neemt zelf contact op met een persoonlijk adviseur. Deze adviseur neemt samen met u de relevante vragen/punten door en zal daarna een actie of adviesplan voorbereiden. Er zijn twee zaken die hier bij komen kijken. Dit zijn namelijk de tijd die u met deze adviseur doorbrengt en de verbonden kosten. Deze zijn beiden hoog. Niet iedereen heeft tijd en geld om met een adviseur in zee te kunnen gaan. Voor deze mensen kan digitaal advies een uitkomt zijn. Advies dat een hele hoop minder tijd en daarmee ook geld in beslag neemt.

Digitaal advies is een relatief nieuwe ontwikkeling in de adviesindustrie. Bij digitaal advies verdwijnt de persoonlijke consultant en wordt dit overgenomen door een digitale omgeving. Maar de kracht van een advies is toch vaak de persoonlijke aanpak? Nou, met digitaal advies hoeft deze ook zeker niet te ontbreken. We nemen 3 stappen door en lichten de voordelen van digitaal advies uit.

Efficientie:

Digitaal advies is een stuk efficienter dan traditioneel advies. Een digitiaal adviesrapport kan al binnen een dag worden geleverd en neemt weinig tijd in beslag. Dit komt door snelle verwerking van uw gegevens door een software programma. Tevens vult u simpelweg online een formulier in plaats van lange gesprekken met een consultant.

Kwaliteit:

Digitaal advies is kwalitatief door de constante link met het internet. Zo kan een digitaal advies programma continue over de nieuwste informatie beschikken.  Uw advies is daarom nog actueler dan bji een persoonlijke consultant

Persoonlijk:

Het ontbreekt bij digitaal advies aan persoonlijk contact, toch? Nou, deels wel. We proberen dit natuurlijk op de vangen door bijvoorbeeld een live chat, telefoon contact en persoonlijke contact kanalen zoals whatsapp. Zo persoonlijk als een echte “live” adviseur zal het niet worden, maar hier betaalt u dan ook niet voor!

https://www.scriptedconsultancy.com